keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Uusimmat kosmetiikkahankinnat

Ostin nämä jo muutama viikkoa sitten, vähän ennen juhannusta, mutten ole vieläkään saanut aikaiseksi julkaista tätä tekstiä. Nämä tuotteet onkin jo sata kertaa arvosteltu jo kaikilla muilla blogeilla, mutta tietty tuon oman mielipiteeni myös julki tämän asian saralla - ja ihan itse ostin, en saanut näitä blogin kautta ilmaiseksi, että sanon tosiaan rehellisen mielipiteeni yhtään mielistelemättä - kuten aina. ;)

Olen jo jonkin aikaa harkinnut, minkä BB-voiteen ostaisin itselleni. Minulla on siis entuudestaan se Garnierin, mutten pidä siitä yhtään. Se on liian rasvaista iholleni ja saa ihoni kiiltelemään salaman nopeasti. Työkaveri huikkasi ennen juhannusta CC-voiteesta, joka oikeasti on mennyt minulta täysin ohi. En ole yhtään mainosta edes nähnyt tästä, mutta eipä ihme, kun en telkkaria katso. Päädyin Lumeneen, katsotaan onko tästä mihinkään.

Elämäni ensimmäisen Essien lakan ostin myöskin samaisella ostosreissulla. En tiennyt mikä tästä tekee niin hehkutetun, mutta minäpä kerron näin äkkiseltään, miksi itse tykästyin:

Ensinnäkin löysin täydellisen punaisen sävyisen, ihan rehellinen punainen, ilman että väriä olisi murrettu mihinkään suuntaan. Sävy on: Hip Anema

Lumenen CC-voide, tätä oli ainakin kolmessa eri sävyssä, itse otin mediumin
Essien kynsilakka, sävy: Hip anema
Lumenen huulikiilto/kuultopuna, sävy: Aamun raikkaus


Ihastuin Essien lakkojen muihinkin sävyihin, mutta olen tosiaan jo pidemmän aikaan etsinyt tätä sävyä ja hyllystä löytyi vain tämä yksi purkki tätä - eli minua varten oli tyrkyllä hyllyssä. :)

Ihana sivellinosa, levittyy tasaisesti ja ei tarvitse toista kerrosta välttämättä. Hyvä peittävyys siis. Kuivuu mielestäni nopeasti ja tasaisesti. Olen aivan myyty! Tuun ihan varmasti ostamaan näitä lisää! Kestävyys myös hyvä, pysyy monta päivää kynsissä siistinä. Yleensä on kaikki kynsilakat (laadusta riippumatta) jo ensimmäisen, tai viimeistään toisen päivän jälkeen ihan hirveän näköiset, mutta ainakin omilla kynsilläni tämä pysyi todella hyvin. :) Kerrankin!

Loppupeleissä pysyi suhteellisen siistinä lähes viikon. 6 pv:n jälkeen oli kyllä jo kynsien kärjistä sen verran lohkeillut pois, että tarkkana tyttönä poistin lakat, kun en kestä epäsiistejä kynsilakkoja.

Pistän teille kuvan, miltä tämä lakka näyttää kynsillä, kunhan muistan seuraavan kerran tätä käyttäessäni kuvata kynteni. Viimeeksi unohdin. Yllätys.

Lumenen huulikiilto

Lumenen huulikiilto puikkomuodossa. Mietin pinkin ja oranssin välillä, mutta päädyin oranssiin, koska se on varma valinta, sopii minulle siis.

ei huulimeikkiä

... 

Valmis! 
Tätä kun pistää paksun kerroksen, saa yllättävän hyvin väriä huuliin. :)

vasemmalla puolella on CC-voide
oikealla puolella ei ole mitään meikkiä

Tuosta meikkipohjasta eron näkee silloin parhaiten, kun peittää tuosta kuvasta ensin oikean puolen ja katsoo hetken vain meikattua puolta ja sitten siirtää käden vasemman puolen päälle ja katsoo vain oikeaa puolta kasvoista, niin huomaa miten paljon tasaisempi ihon sävy on tuossa vasemmalla puolella. 
Ainiin, noissa huulimeikkikuvissa minulla on koko kasvoilla tuota CC-voidetta.

Pidän itse siitä, että tätä CC-voidetta on edes hetki aikaa levittää, siis ettei kuivu heti kun länttäsee iholle ja tästä ei jää sellaisia tummia rajoja, vaikka levittäisikin vähän epähuolellisesti. Jotkut meikkivoiteet nimittäin kuivuu niin nopeasti, että niitä on lähes mahdoton saada levitettyä tarkasti ja siististi. Tämä myös neutraloi hyvin ihon punaisuutta, tai ainakin mielestäni hyvin näin CC-voiteeksi. Niin, itse laitan myös tämän voiteen alle miedon kosteusvoiteen aamuisen kasvojenpesun jälkeen. Se on tapa, josta en pääse irti. Oli meikkivoiteessa kosteusvoide mukana taikka ei.

Kannattaa muuten kuoria kasvojen iho säännöllisesti, että meikkivoide levittyy siihen tasaisesti ja jotta meikkivoide ei näytä hilseilevältä! Tämä on äärettömän tärkeää, onhan kasvojen iho kuitenkin koko kasvoissa ja hyvä ja tainen meikkipohja pelastaa jo paljon, vaikka ei muuta meikkiä jaksaisikaan nysvätä niin vimosen päälle. Itseäni kauhistuttaa kaikenmaailman hilsenaamat, tai pakkelikerrokset, että näyttää siltä, kuin ei olisi viikkoon jaksanut puhdistaa kasvojaan kunnolla. Edellisten meikkien pois peseminen iltaisin on myös yhtä tärkeää ihon hyvinvoinnin kannalta, että panostakaa myös siihen.

Aiemmat kokemukset BB-ja CC-voiteista

Itselläni tosiaan kokemusta vain siitä Garnierin bb:stä, josta en pitänyt yhtään. En muista enää mitä bb-voidetta kokeilin näytepurkillisen verran, sen muistan, että joku kallis merkki oli kyseessä. Se oli siis täysin kuin meikkivoide, se oli niin peittävä, enkä huomannut yhtään mitään kosteuttavaa vaikutusta siinä, sinne alle siis ehdottomasti täytyi laittaa kosteusvoide, tai sekoittaa se siihen bb-voiteen sekaan. Lisäksi niiden vaalein sävy oli niin tumma, että näytin siltä, kuin olisin tunkenut kasvoni mutasankoon. H kysyi, että olinko käynyt ottamassa aurinkoa, kun olin niin typerän näköinen ne naamalla. :D Harmi kun en yhtään muista mikä merkki oli kyseessä. CC-voiteista en ole vielä muita kokeillut, kun tätä.

Kumpi teistä on parempi, bb-vai cc-voide? Ja mikä on paras kokeilemanne merkki? Olisi kiva kuulla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)