perjantai 26. heinäkuuta 2013

FitFarmista vastattiin

Ainiin, meinas taas unohtua!!
Siirryn ihan muihin aiheisiin kynsilakoista ja rasvapurkeista.

Eilen kerroinkin, että otin yhteyttä FitFarmiin ja kerroin olevani halukas palkkaamaan Pt:n. He vastasivat minulle jo parin tunnin sisällä, vaikka heidän nettisivuillaan luki, että muutaman päivän sisällä tulee yhteydenotto. Todella nopeaa toimintaa!
Lisäksi tänään kun tiedustelin vähän tarkemmin lisää (tasan klo:16.00) ja ajattelin, että he vastaavat minulle huomenna, tai todennäköisesti vasta maanantaina, tai alkuviikosta, tulikin vastaus 45minuutin päästä. Käsittämättömän nopeaa! Oletin todella, että olisin joutunut odottamaan jopa päiviä vastaukset saadakseni. Plussat heille siis heti alusta lähtien. Toivottavasti jatkuu tämä homma yhtä hyvänä, miten se alkoikin. :)

Tosiaan kerroin heille, että en pääsisi aloittamaan kuntokuuria kun vasta kesälomani jälkeen, eli elokuun lopussa/syyskuun alussa. Sitä odotellessa! Varoitan jo ennakkoon, että varmaan tulee kehittymään aika liikuntapainotteiseksi tämä blogi tässä syksyn aikana, tai alkuinnostuksen myötä. Toivotaan toki, ettei se jää pelkäksi alkuinnostukseksi, vaan että kiinnostuisin lajista niin tosissaan, että voisin ehkä jopa harkita myöhemmin kisaamista. Mutta eipä mennä asioiden edelle, se jää nähtäväksi.

Kauniita unia kaikille! :)

2 kommenttia:

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)