keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

30v bileet

Viime lauantai aamuna lähdettiin kavereiden kanssa ajamaan Tampereelle, Särkänniemeen. Oltiin siellä iltapäivään asti ja ei edes keretty käymään kaikissa laitteissa, mihin oltaisiin haluttu mennä. Kerron Särkkis reissusta sitten myöhemmin. 
Piti kiiruhtaa kotia kohti valmistautumaan iltaa varten, kun oli minun miehen serkun naisystävän (en tiedä onko vaimo) 30v bileet, johon tietenkin oli osallistuttava, vaikka väsyttikin vietävästi. Alla vähän illan meikistä.

Tervetuliais drinksussa oli sateenvarjo, jonka tökkäsin ponnarin sisään koristeeksi. :)
Harmi kun se ei missään kuvassa oikein näkynyt.

Tässä suihkun raikkaana, ei mitään meikkiä tietenkään. Ero on huomattava.

Jaksoin vihdoinkin tehdä vähän rajumman meikin. Yleensähän pistän itselleni vain ripsiväriä ja meikkipohjan, huulikiillon ja poskipunaa. Jos jaksan panostaa, niin rajaukset ja kulmat myös, mutta harvemmin.
Olen suhteellisen laiska meikkaamaan itseäni, vaikka osaisin ja tiedän, että sillä saa ihan uuden lookin, kun jaksaisi vähän panostaa. Mutta kun ei vaan aina jaksa.


Innostuin näistä poppareista ehkä vähän turhan paljon, niin minulle tuotiin tuollainen saunavati, joka oli täynnä poppareita. :D ...överi?

Edustuskuva. Taas. :D
Ihanaa kun oon aina niin hehkeenä ja pistän vaan pusuhuulikuvii itsestäni nettiin ja yritän tuoda itsestäni vaan epärealistisen coolin kuvan lukijoille.-not!
Että koittakaapa kestää. :)

2 kommenttia:

 1. Todella upee meikki! Haluun oppia tekemään samanlaisen!!!
  -Jenni-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! :) Voisin yrittä tehdä seuraavasta tämän tyyppisestä meikistä postauksen step to step, niin näette miten tämä tehdään.

   Poista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)