tiistai 16. heinäkuuta 2013

Matkakuumeilua

Oon koko viime viikonlopun ajan ja tämän alkuviikon miettinyt mihin sitä kannattaisi ja mihin on varaa matkustaa sitten elokuun 12.pv kun loma alkaa. Kreikka ja Turkki on niin monta kertaa koettu, että ei enää ne nappaa juurikaan, enemmän houkuttelee joku ihan uusi mesta, jossa en ole ennen käynyt. Pari päivää googleteltuani yhdeksi hyväksi ja mielenkiintoiseksi vaihtoehdoksi on noussut Sisilia. Myöskin Kuuba on ollut jo useamman vuoden mietteissäni, mutta sinne ollaan lähdössä ensi vuonna ystäväpariskunnan kanssa, ainakin näin on ollut alustavasti puhetta.

Enpä millään malta odottaa että pääsen reissuun monen vuoden tauon jälkeen. Taino, kyllähän minä Ruotsissa viime vuonna kävin shoppailemassa... :D Etelän lämpöön kaipaan kuitenkin, vaikka veljeni ihmetteli, että enkö Suomen kesästä saa tarpeeksi lämpöä. Ei, en saa.

Työkaveri kertoi, että mafia on lähtöisin Sisiliasta. Enpä tiennyt sitäkään. Mielenkiintoista, minähän voisin nokkelana tyttönä mennä vähän hieromaan kauppoja paikallisten mafioosojen kanssa hohhohhoh. ;D No en kai nyt sentään.

Can't wait...!

Oletko itse käynyt Sisiliassa tai muualla reissussa lähiaikoina? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)