lauantai 27. heinäkuuta 2013

Essie Fiji

Hairahdin taas ostamaan kynsilakan. En tiedä mikä tämä sävy on, tai siis miksikä tätä voisi kuvailla. Joku vaalea roosa? Valkoinen, murrettu punaisella? Vaiko ihan vain roosa? Nude? However, tämä ei ole valkoinen eikä vaaleanpunainen, vaan jotain siltä väliltä.

Tätä jouduin muuten laittamaan kaksi kerrosta, että tuli hyvän näköinen. Eräässä toisessa postauksessa
(*postaukseen pääset klikkaamalla tätä) hankkimaani punaista lakkaa ei välttämättä joutunut laittamaan kahta kerrosta saadakseen siistit kynnet. Olen nyt pari kertaa lakannut sillä kirkkaan punaisella ja molemmilla kerroilla muistaakseni laittanut vain yhden kerroksen, että näiden lakkojen väripigmenttien määrä näköjään hiukan heittelee.

Tämä levittyi silti edelleen Essien lakkojen tapaan siististi ja kahden kerroksen jälkeen tulos on hyvä, muttei yhtä täydellinen kuin punaisessa lakassa.

Essie, sävy: Fiji

Fiji varpaissa :)
Tämä näyttää varpaissa vielä paremmalta, kunhan olen saanut otettua Sisilian auringon alla vähän väriä ensin koipiin. Enpä malta odottaa!

Koska olin unohtanut pistää aiemmin kuvan ekasta Essien lakasta kynsissäni, jonka ostin juuri ennen juhannusta, pistän kuvan nyt jakoon, koska sillä todella sai jo yhdellä kerroksella todella siistit kynnet.

Hip anema

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)