torstai 11. heinäkuuta 2013

Hektistä rapujuhlien odottelua

Huh mikä viikko. Töissä hirveällä sykkeellä hommia (joka siis on hyvä asia, kun aika menee silloin niin paljon nopeammin, kun on paljon tekemistä) ja kotona oon yrittänyt siivoilla mahdollisimman paljon, kun on pari viime viikkoa mennyt ihan muissa maailmoissa, kuin siivoilujen merkeissä, heh. :D Tämän kesän kaikki pakolliset, tai vähemmän pakolliset, mutta kuitenkin tärkeät kissanristiäiset ja muut hienot juhlat ovat nyt käyty ja voin alkaa suunnittelemaan omia rapujuhlia, jotka lupasin pikku huppelissa järjestää tänä syksynä, tarkemmin vasta kuukauden päästä. Saa nähdä mitä niistäkin tulee.

Jos ihan rehellisiä ollaan, en ole koskaan käynyt edes rapujuhlissa. Kaiken muun hyvän lisäksi lupasin eräälle suomenruotsalaiselle, että juhlissa tullaan laulamaan ruotsalaisia rapujuhlalauluja (!?!) ja tietenkin ruotsiksi ja siis kaikille tiedoksi, itse en puhu ruotsia. Hehhehheh. Naapureilla tulee siis olemaan hauskaa. :)

Tänään visioin, että voisin suunnitella sinne itse menun. Ystäväni mies tulee meille kokiksi, jota arvostan suunnattomasti. Ihan kiva, koska tiedän itse ravuista sen verran, että ne ovat rusehtavia ja niillä on pyrstö ja ne elää vedessä. En tiedä miten ne valmistetaan, enkä koomin tiedä miten niitä syödään. Olen tainnut kerran lapsena syödä yhden ravun, tai siis maistaa ja taisin todeta, että ei käy ja lähdin leikkimään.

Olen siis epäilemättä varsin hyvä illan emäntä. Täytyy ehkä vähän lueskella Wikipediasta tietoa ravuista ja sitten voin alkaa pätemään juhlissa, tai pitää vaikka ihan rapupuheen. :)


Sitä odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)