sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Mökkeilyä Lappeenrannassa

Vietettiin viime viikon sunnuntai Lappeenrannassa, isäni mökillä. Tässä vähän edustavaa kuvamatskua päivästä. :D Ensinnäkin meinasin lähteä kylille mönkijällä, mutta mentiinkin sitten autolla. Ehkä parempi niin.

Coco tippui Saimaaseen ja jouduin hame päällä mennä pelastamaan sitä, kun se ei päässyt sieltä itse pois, vaikka osaakin uida. Ei tajunnut uida rantaa kohti, vaan yritti päästä liukkaalle laiturille, joka on osittain veden alla ja kun se ei tietenkään päässyt, molskahdin itse napaan saakka veteen. Kysyin, jos isälläni olisi antaa minulle jotkut housut lainaan, niin sain omaksi upeaakin upeammat "Bobit", jotka alla olevassa kuvassakin ovat jalassani.
Törkeen hienot shortsit. Nää on niin rumat, et on hienot. Oon nyt pitänyt kotona näitä melkein päivittäin. Mukavat jalassa ainakin. Isäni oli myös tuonut joillekin mökkinaapureilleen Bobeja tuliaisiksi, joten nämä Bobit on kova juttu tuolla mökkiseudulla tällä hetkellä. :D Rikon itse kaavaa täällä Vantaalla, ihme ettei kukaan ole tullut vielä suoraan kommentoimaan näistä mitään. Ei ole varmaan kehdannut, hah!


Pidettiin tikanheitto kilpailu (katsokaa, kun heitin hyvin harjoittelu kierroksella, uskomatonta! :D ), ammunta kilpailu (enkä ollut edes huonoin, harmi kun siitä ei muistettu ottaa kuvaa), pituushyppy kilpailu siten, että piti olla sandaalit jalassa (jotka olivat minulle ihan törkeän isot) ja ei saanut ottaa vauhtia, keihäänheitto kilpailu ilman vauhdin ottoa ja pärjäsin kaiken kaikkiaan mielestäni suhteellisen hyvin naiseksi, kun muut osallistujat olivat miehiä. :) 
Enkä lopulta ollut edes ensimmäisen tippuja tikanheitossa, vaikka niin voisi luullakin.

Tää kuva oli pakko pistää ihan vain siksi että: Katsokaa minun habaa! Järkyttävä mötikkä :D Aloin nauraa, kun näin tän kuvan. Ei se ees oikeesti ole noin iso, joteki on käsi vaan siinä asennossa, että näyttää siltä. Haha!

Ilmeellä!!! Kyllä se muutaman voltin saattelemana lensi ehkä kolme metriä, eh...
Tekniikassa olisi vielä hiomisen varaa.Serkku voitti hyppykisan. Aika hyvin hypätty, kun ei vauhtia saanut ottaa.
Ise pääsin tuon mustan ritilän kulmaan, joka tuossa oikealla nojaa terassin aitaan.
Ja tosiaan noi pinkit, itselleni liian isot feikki Crocsit vähän haittasi suoritusta.
Niin, ja ei saanut horjahtaa, vaan piti jäädä siihen seisomaan mihin laskeutuu. Eli jalkoja ei saa nostaa tontista, tai tulee hylsy. Kokeilkaa itse, miten pitkälle pääsisitte. Yllättävän haastavaa, varsinkin se, ettei saa tosiaan jalkaansa nostaa, kun tulee tonttiin.

Ammunnassa piti ilkkarilla ampua puussa narulla olevaan tölkkiin ja koska tuolloin tuuli, se haittasi vähän suoritusta. Jos ei saanut osumaa, joutui punnertamaan 5 kertaa. Itse osuin kolmesta kerrasta kaksi ja jouduin täten punnertamaan kerran, mutta punnersin 10 (koska rankaisin itseäni) ja sain punnertaa naisten punnerruksia. :)

Tällaiset leikkimieliset kisat on niin parhaita. :D Tulee aina hyvä fiilis näistä. Pärjäsi tai ei, tietty kivempi jos ees vähän pärjää. :) Tuossa keihäänheitossa olin ihan surkea, kun taas ammunnassa pärjäsin hyvin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)