perjantai 19. heinäkuuta 2013

Hiton rumat oleskeluhousut + outfit

Alhaalla kuvia löydöstä, jonka tein Onlysta. Oli enää yksi minun koko jäljellä - yleensä ne on loppuunmyyty, kun minä jostakin innostun. Löysin myös huivin, leggingsit ja pari paitaa. Leggarit ja paidat esittelen myöhemmin. :)

Paita - Vero Moda (vanha)
Hame - H&M
Huivi (laukussa kiinni) random
Nahkalaukku - Picard
Kengät - Jeffrey Campbell

Ihanaa kun on tuota vauvatukkaa sivuilla ja päälaella niiiiiin paljon...Vaikka kuinka suihkuttelisi lakkaa, niin tuulisella ilmalla aina lähtee haituvia lepattamaan. Pitäisi ostaa käsilaukkuun minilakka mukaan, jota vois suihkia tarpeen tullen lisää.


Käytän suhteellisen harvoin mitään koruja, kun on noita tatskoja kuitenkin käsissä ja muuallakin, niin ne toimii korujen sijasta.


Ihana pantterihuivi, Vila.Sitten nämä, ehkä maailman jäätävimmät housut:

Niin, miksi sitten ostin housut, jotka näyttävät aikuisten vaipoilta, tai siltä, kun olisi jotain ylimääräistä pärähtänyt lahkeeseen? No siksi, koska ne on niin rumat, että ne ovat hienot. Ne ovat hauskan tuntuiset jalassa ja minua naurattaa pitää niitä. Mikä vaate voikaan saada paremmalle tuulelle, kuin jokin ihan överi muotivillitys? Tämä saa ainakin minut, ja luulen, että koiria ulkoiluttaessa myös monet naapurini hyvälle tuulelle. :)

1 kommentti:

  1. Ps.tiedän ainakin yhden, joka ajattelee nämä kuvat nähtyään: voihan v****! miten rumat housut. :) kyllä-olen samaa mieltä.

    VastaaPoista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)