keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Lancome Hypnose - Doll eyes mascara testing

Minulla on ongelma - ja sangen ärsyttävä ongelma onkin: Rasvoittuvat silmäluomet!

Jos sinua ärsyttää, että päivän mittaan ripsivärit leviävät silmäluomelle, sinun on syytä lukea tämä minun sinulle kokoama alla oleva infopaketti.Paras ripsiväri rasvoittuvalle luomelle on ehdottomasti lämpöiseen veteen liukeneva ripsari, esim Kanebo 38c tai muut vastaavat, jotka toimivat samalla periaatteella. Tämä Kanebon ripsari tekee siis ripsien päälle ikään kuin kalvon, joka kestää uimista, vesisadetta, hikeä ja kyyneleitä, eikä se leviä rasvaiselle luomelle. Se lähtee pois vain lämpimällä vedellä, jolloin massa pehmenee ja kevyellä vetävällä liikkeellä koko ripsivärimassa lähtee kokonaisena könttinä ripsen ympäriltä pois. Ripsiä ei kuitenkaan saa väkivalloin repää, etteivät ne irtoa juurineen ennen aikojaan, muuten ripsien kasvu voi häiriintyä!
Muistakaa sama ripsipidennysten kanssa, jos jokin ripsi osoittaa mihin sattuu, pyytäkää ammattilaista irroittamaan se oikeaoppisesti. Sitä ei saa nykäistä irti!

Minulla oli kuitenkin ongelma. Arkena voin käyttää vallan mainiosti tätä luottoripsiväriäni, eli Kaneboa. Mutta, jos haluaa ripsiin lisää massaa, erottelevuutta, extrapituutta ja täysin upeaa lookkia, en suosittele Kaneboa siihen käyttötarkoitukseen. Se ei pidennä, eikä se järin tuuheuta. Loistava arkiripsari, mutta siihen se jää. Olen kirjoittanut pikaisesti tuotteesta aiemminkin, löydät vanhemman postauksen tästä!

Itseltäni puuttui täysin tämä extrahyvä lisäpituutta ja tuuheutta tuova ripsiväri, joten päädyin ostoksille Sokoksen kosmetiikkaosastolle, jossa asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelija opasti minua löytämään hyvän ripsivärin. Koska en ollut kokeillut aiemmin Lancomen ripsivärejä, päädyin kokeilemaan sitä.
Kuulemma ripsivärissä ei kannata olla hiilipigmenttiä, joka on mustaakin mustempi, mutta leviää helposti rasvoittuvalle luomelle. Kannattaa kysyä kosmetiikkaneuvojilta rohkeasti vinkkejä ja apua oikeansävyisten ja omalle iholle oikeanlaisten tuotteiden löytämiseksi. En esim. itse ollut koskaan kuullut mistään hiilipigmentistä, vaikka olen kuitenkin alan ammattilainen. Että oppia ikä kaikki!

Minua onnisti ja heillä oli vielä lahjapakkauksia, johon kuului pieni silmämeikinpoistoaine ja silmänympärysvoide, niin sain ne kaupan päälle ripsivärin ostaessani. Myös näytteitä kannattaa rohkeasti kysyä, esim. kasvovoiteista ja olenpa itse saanut hiuslakkanäytteitäkin (pikkupullo, juuri kätevä käsilaukussa mukana) ja ties mitä. Kyllä ne myyjät yleensä ostotilanteen yhteydessä antavat jonkun näytteen, jos rohkenee pyytää. Monestihan kosmetiikkaliikkeissä saa näytteitä mukaan, vaikka ei niitä pyytäisikään.

Lancome Hypnose - Doll eyes

Tämä ei sisällä hiilipigmenttiä, eli pitäisi pysyä ripsissä paremmin, kuin hiilipigmenttiä sisältävät ripsivärit.

Kuitenkin pettymyksekseni joudun toteamaan, että myös tämä ripsiväri levisi illalla hiukan silmäluomilleni, vaikka minulla oli pohjalla aamupäivällä laitettua luomiväriä. Luomivärihän imee hiukan sitä luomen rasvaa itseensä, muttei sekään auttanut tilanteeseen. Luomiin kannattaa myös laittaa puuteria, sekin imee talia itseensä ja näin ollen pitää ihon kuivempana siitä kohtaa. 

Kyseinen Doll eyes oli muuten erittäin hyvä. Se erotteli ja siitä tuli lisää pituutta reilusti. Toisen kerroksen jos lisää, saa hyvin tuuheuttakin loihdittua. Tämän sutimiseen menee tovi, koska ripsiin ei tartu yhdellä tai kahdellakaan vedolla kovinkaan paljon väriä. Ystävättäreni totesi "kylläpä sinä jaksat laittaa sipsivärit tarkasti". Yep, ripsivärillä saa kuitenkin ilmeeseen ihmeitä aikaan. Ja kyllä - minun silmät näyttivät enemmän suurilta ja nukkemaisilta, koska pituutta ripsiin tuli niin hyvin tästä mascarasta lisää.

Silmissä Doll eyes-ripsiväriä kaksi kerrosta.


Jos ei omista tälläisiä vammasilmäluomia kuten minä, suosittelen testaamaan tätä!

ps. Tämäkään mainos ei ole maksettu ja ostin tämän ripsivärin ihan itse.

2 kommenttia:

  1. Ollu ehdoton mulle jo yli puoli vuotta! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on kyl oikeesti tosi hyvä ripsari. :) Viime vkl kun tätä pistin, ei edes illan aikana levinnyt luomille, kun puuteroin luomet ennen luomivärin levitystä. :) Toimii!

      Poista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)