tiistai 2. heinäkuuta 2013

Outfit of today

Heti alkuun, pahoittelut pitkästä päivityskatkosta! Olen ollut super väsynyt ja ehkä hiukan kiireinenkin.
Viime lauantaina oli odotetut serkkuni häät vihdoin ja viimein, oli ihan mahtavat kekkerit! :) Niistä päivittelen tässä lähipäivinä.

Mekko: Juicy Couture
Leggingsit: Soaked in luxury
Kengät: Jeffrey Campbell
Laukku: Picard
Lasit: Bvlgari
ps: vähän turhan totinen ilme


Jos sattuisin omistamaan olkaimettomat rintsikat, niin ne olis ehdottomasti ollut parempi valinta tämän mekon kanssa, mutta enpä satu omistamaan. Pitääkin ehkä lisätä se tuohon aika vaatimattomaan ostoslistaani kärkipäähän. ;)

Olen ehkä aiemminkin sanonut, että näitä asukuvia minusta ei niin hirveän usein ole, kun työmatkat kuljen pyörällä töihin, niin siinä on hemaisevat asut kyllä rehellisesti sanottuna aika kaukana. Verkkarit ja tennarit, hupparilla maustettuna ajavat asian työmatkojen ajan. Töissä (varastossa) tyylin kruunaa turvakengät ja mustat reisitaskuhousut, joten tyyli ei kovin esille siellä pääse. :D Oli ihan kiva, kun käytiin tässä syömässä äsken, niin sain otettua taas pitkästä aikaa itsestäni jonkun "normaalimman" kuvan, missä en ole kollarit tai kuraiset tennarit jalassa. En ole kuitenkaan niin neiti, että hikilenkeille pistäisin minkään tason edustavampaa vaatetusta. Eikä minusta koskaan sellaista tulekaan.

Noi isot aurinkolasit on muuten pelastaneet tänä kesänä monelta päivältä. Jos ei jaksa meikata silmäpusseja piiloon tai muuten vaan näyttää räjähtäneeltä, lasit päähän ja menoks! Kukaan ei tiedä, mitä niiden takaa todellisuudessa paljastuisi, hahaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)