maanantai 6. toukokuuta 2013

Hampurilaiset soijarouhepihveillä ja gluteeniton brownies

Kokkasin tällaisen sapuskan eilen, pitkästä, pitkästä aikaa. Ennen tuli näitä kotitekoisia hampurilaisia tehtyä enemmänkin, mutta nyt on ollut luova, n.kolmen-neljän vuoden tauko.

Käytän aina vehnäsämpylöiden/hampurilaissämpylöiden sijasta ruissämpylää, tai ruisleipää. 
Niissä on enemmän kuitua, joka pitää kylläisenä pidempään.

Soijarouhepihvit paistumassa. 
Käytän vaaleaa soijarouhetta, koska siinä ei ole gluteenia.

Gluteeniton brownies. Löytyy kaupasta, valmis sekoitteena.
Ei tarvitse lisätä kuin rasva, maito ja munat. Helppo, nopea ja maukas kakku!

Gluteenittomista tuotteista yksi ehdottomista lemppareistani.
Ja tässä itse tuote ja minkä näköisessä paketissa se on, jotta löydät sen kaupasta helposti.
Gluteeniton maailma Luomu Brownies. 
Parhautta tässä on se, että on luomua.

2 kommenttia:

  1. Nam nam nam! Täytyy kokeilla molempia!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varoitan, että varsinkin toi kakku vie kielen mennessään. Siinä on suklaan palasia mukana! :P

      Poista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)