perjantai 10. toukokuuta 2013

Fashion Stock Sales 2013

Turussa 17.-18.5. VPK talolla, Eskelinkatu 5. pe klo: 11-19 ja la klo: 10-17.


Helsingin tapahtumapaikkana on tuttuun tapaan Vanha ylioppilastalo, Mannerheimintie 3.
Tapahtuma perjantaina 24.5. klo: 11.00-19.00
Lauantaina 25.5. klo: 10-18


Oulussa Oulun kulttuuritalo Valve 30.-31.5. Hallituskatu 7. To klo:11-19 ja pe 10-17


Miksi mennä paikanpäälle? Voit tehdä hyviä muotilöytöjä ennen kesän alennusmyyntejä. Lisäksi paikalla on Suomalaisien suunnittelijoiden design vaatteita, joiden normaalit kauppahinnat voi huimata päätä, täällä on oiva tilaisuus saada tuotteita halvemmalla.

Lisäksi voit bongata myyntipöytien takaa itse suunnittelijoita ja tavata muita muodista kiinnostuneita.
Toivottavasti sekä myyjät, että mahdolliset ostajakandidaatit ovat hilpeällä päällä ja nauttivat päivästä, hymyssä suin.

Paikan päällä siis on aiempien kausien mallistoja. Itse yritän keretä mennä paikanpäälle perjantaina töiden jälkeen, ennen lähtöä Lappeenrantaan, kuten olin suunnitellut alun perin. Muistan, kun olen aiempina vuosina myös ollut menossa tänne ja en ole päässyt, kun on aina ollut jokin este, ärsyttää! Nyt yritän kyllä mennä, vaikka olisi taas menoa koko viikonlopulle ja vielä toisessa kaupungissa.
Ehkä vain skippaan koko Lappeenrannan reissun tämän takia? Ja myös siksi, että on Naisten 10 sunnuntaina 26.pv.johon olen myös ilmoittautunut. Hienoa, kun tekeminen ei koskaan lopu kyllä kesken! Joutuisin muutenkin pitämään Lpr reissun lyhyenä, yhden yön pyrähdyksenä ja ne eivät ole koskaa kovin kivoja. Tuntuu tällaisina kertoina, että on vain kiire ja pitää olla koko ajan menossa. Sehän ei kuitenkaan ole viikonlopun perimmäinen tarkoitus? Minun mielestäni ainakaan ei.

Oletteko itse käyneet aiempina vuosina kyseisessä tapahtumassa? Lisäksi onko löytynyt helmiä omaa vaatekokoelmaa täydentämään? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)