sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Elämäni hauskimpia päiviä Osa 1

Kyseessä ihanan serkkuni polttarit Helsingin ytimessä. Juhlaporukka lähti jo lauantaina aamulla ajamaan Helsinkiä kohti.
Kuten asiaan kuuluu, itse juhlittavahan ei aamulla herätessään tietenkään tiennyt, että hän olisi muutaman tunnin päästä Helsingissä juhlimassa ystäviensä kanssa. :)
En ole käynyt moneen viikkoon Helsingissä itsekään, niin en tiennyt millainen kisakuume siellä ihmisillä jo olisi, vai olisko edes? Sokos Hotel Aleksanterista varattiin jo hyvissä ajoin kymmenen naisen laumalle huoneet ennakkoon, jotta saisimme ne ilman sen suurempaa sumplimista.

Vauhdikas päivä näytti kutakuinkin tältä:

Kävimme Stockmannin skumppabaarissa ottamassa lasilliset Rosé-samppanjaa, enpä muista yhtään mitä oli, mutta oli hyvää-tottakai!

Aleksanteri hotellin hienot nojatuolit, joista olisin hyvin kelpuuttanut pari kappaletta omaa olohuonettani koristamaan. :) Olen himoinnut tämän tyylisiä tuoleja jo tovin. Jos on joku hyvä vinkki kertoa, mistä saisi hyväkuntoisia tällaisia niin saa pistää kommenttiboksiin viestiä!

Otettiin skumppaa niinikään hotellin aulassa, samalla kun Suomen lätkäpeli alkoi. Suomi teki hienosti kaksi maalia sinä aikana, kun lasilliset kuohuvaa nautimme. Huomaa tulevan morsiammen hieno sauva pöydällä. :D

Meitä palveltiin hyvin ja saimme karkkeja kulholliset kuohuvan seuraksi.


Morsmaikku joutui opettelaan maajoukku cheerleadereiden kanssa tanssin ja kannustushuudon, jonka hän kävi leadereiden kanssa vetämässä ihmispaljouden ihmetellessä ympärillämme. Kannustuslaulun morsian joutui opettelemaan tietenkin sekä suomeksi, että ruotsiksi. :) Saimme kameramiehenkin kiinnostumaan. Näkikö teistä kukaan miltään kanavalta tätä? En muista minkä kanavan logo siinä mikissä oli. Joku tarkkaavainen meidän seurueesta oli sen kyllä huomannut...

 Yksi rasti oli eräässä yksityisessä viinikellarissa skumppamaistelut mansikoiden ja vaahtokarkkien kera.
Tämä viinikellari oli ehdoton lempparini. Kävimme tämän jälkeen syömässä viiden ruokalajin illallisen Jyrki Sukulan tapaan (tai joku vastaava) ja oli erittäin hyvää. Harmi kun valokuvat epäonnistuivat täysin, jotka ruoista otin... Ruokailun jälkeen jatkoimme iltaa viinikellarissa, ennen kuin siirryimme tanssimaan Bakerssiin.


 Tästä ruokailusta tämä on ainut edes hitusen järkevä kuva, jonka onnistuin ottamaan. Unohdin siis oman kamerani hotellihuoneeseen koko päiväksi ja räpsin nämä kaikki onnettomat kuvat puhelimellani.

Pistän parempia kuvia vielä myöhemmin, kunhan morsiammen kaaso lähettää niitä minulle. Piti tehdä tästä postauksesta pidempi, mutta tässä vähän alkupaloja teille, millaiselta vauhdikas ja mahtava päivämme näytti. :)

4 kommenttia:

 1. Tuollaisia tuoleja voisit löytää kavaljeeri galleriasta, Turengista :) Sielä on vaikka mitä huippuihanaa! Minäkin lämpenen tuon kaltaisille tuoleille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah,kiitti vinkistä! Kävin heti katsomassa heidän nettisivut ja siellähän näyttäisi olevan vaikka mitä mielenkiintoista ja kivaa. Haaveilen myös tuollaisesta isosta kipsipatsaasta, naisfiguurista, tai torsosta... :) Olis niin makee.

   Poista
 2. Itsekkin huolisin tuollaiset pinkit tuolit! :D

  ♥ jenninvuodatus.blogspot.fi

  VastaaPoista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)