lauantai 4. toukokuuta 2013

Ihana, makoisa Harrin Halloumisalaatti

Salaattia, salaattia, salaattia...



Tämä ohje on opittu ystäväni ihanalta mieheltä, joka onnistui tekemään tämän salaatin paremmin, kuin minä. :)

Harrin Halloumisalaatti ohje


Halloumijuustoa 1pkt
Villirucolaa (koko purkki)
Tomaatteja (jos haluaa, toimii myös ilman)
Pinaattia (saa olla runsaasti)
Cashewpähkinöitä
Formaggi pastajuustoa (maun mukaan)
Viinirypäleitä

Siivuta halloumijuusto ja paista siivut nopeasti korkeassa lämpötilassa, jotta juusto ei kuivu. Juuston pinnan kuuluisi olla vaalean ruskeaa. Paitstan itse siivut molemmin puolin. Anna jäähtyä paistamisen jälkeen ja kuutioi.
Pilko tomaatit ja jätä tomaatin siemenet laittamatta, jotta salaatista ei tule liian vetinen. Tomaatit voi jättää salaatista myös kokonaan pois, toimii silti yhtä hyvin!
Halkaise viinirypäleet pituussunnassa. Lisää cashewpähkinät ja formaggi pastajuusto. Sekoita keskenään ja nauti!

Pst: halloumijuuston paistamiseen ei tarvitse öljyä, koska juusto on itsessään niin rasvaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)