tiistai 21. toukokuuta 2013

Tänään

Olen ollut niin kiireinen. Tulin vasta n.1.5h sitten kotiin ja olen ollut taas aamusta asti liikenteessä.
Töiden jälkeen kävin Tattoo Shopissa Kampissa, Taj:lla tatskattavana. Kiva ukkeli ja hyvää jälkeä. Voin suositella muillekin.

Pyörän jouduin jättämään duunin pihalle, kun menin työpaikan vieressä olevalta juna-asemalta suoraan Helsinkiin päivällä ja nyt illalla en jaksanut enään ajaa töistä pyörällä kotiin, niin käppäilin Myyrmäestä Kaivokselaan ja kipaisin R-kioskilta hakemassa Magnum jäätelön, namii. :) Siitä on tänä kesänä melkein muodostunut jo minun tavaramerkkini, kun on jo toinen minkä olen syönyt, vaikka vielä ei ole edes montaa lämmintä päivää takana, hehe.

Sunnuntaina pitäisi mennä Naisten kymppiin ja en ole todellakaan valmis, voin kertoa! En ole käynyt juoksemassa, kun viimeeksi silloin, kun oli vielä lunta maassa reilusti. :D Eeh, taitaa tulla ihan ennätys aika siinä kymmenessä kilsassa! No, enpä ole sinne mitään aikaa menossa juoksemaankaan, vaan katselemaan mikä meininki ja pitämään hauskaa, tottakai. :) En ole koskaan aiemmin ollut, että ihan kiva kokemus varmasti tulee olemaan.

Nyt pitääkin jo lähteä käyttämään koirat iltalenkillä ja sitten nukkumaan, kun huomenna aamusta pitäisi jaksaa kävellä töihin.

Hyvät unet kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)