maanantai 27. toukokuuta 2013

Perjantai fiilikset

Heippa kaikille ja heti ensimmäisenä haluan sanoa, etten ole ollut koko viikonloppuun koneella. On ollut niin mahtavat ilmat ja paljon actionia, ettei todellakaan ole tehnyt mieli avata konetta.
Tässä kuitenkin vauhdikkaasta perjantaista pikku juttu. Lauantaista kirjoitan sitten huomenna.

Menin siis ihan aluksi töiden jälkeen kyläilemään ihanan ystäväni luokse ja moikkaamaan hänen suloista kissaansa, josta harmi vain en tajunnut ottaa yhtään kuvaa. 
Esittelen sen teille sitten kuvien kera myöhemmin. :D
Siinä laittauduttiin ja höpöteltiin kaiken maailman jutut läpi, joita lähiviikkoina on sattunut.
Sain puhuttua ystäväni (suhteellisen helposti) yökerhoon, johon meillä ei edes ollut alun perin tarkoitus mennä, mutta jotenkin tuli itselleni fiilis, että olisi kiva ja niin hetken suostuttelun jälkeen lähdimme matkaan.

J:n ihania koruja

Ihastuin täysillä tähän Victoria's Secret Amber Romance body mistiin.
Suihkin tätä (ehkä vähän liikaakin) itseeni. Tuoksu katoaa iholta kuitenkin suhteellisen nopeasti, kun se on niin kevyt, että voi laittaa useita suihkauksia ilman, että tuoksuisi liian voimakkaalta.

Lähdössä...vielä hetken vakavalla ilmeellä...
Tytöt lähdössä ulos. Kaikki kuvat tärähti, jotka otin.
Eipä yllätä.

Kävimme ensin Playgroundissa ja se paikka oli ahistavan pieni ja osa porukasta oli liian sekaisin, niin lähdimme siitä hyvinkin pian jatkamaan matkaa. Jorailimme siinä kyllä hetken, jotta saimme itsemme lämpimiksi, kun siellä oli aika viileä sisäilma. DJ:den levyt pomppivat miten sattuu ja välillä musiikki keskeytyi, joka haittasi tanssimista ja aloin kyllätymään siihen sekoiluun, niin vaihdoimme paikkaa.

Suuntasimme "Pleikkarista" Cuba! baariin ja siellä olikin paljon enemmän porukkaa, isompi tila ja hauskoja ihmisiä. Illan aikana oli suhteellisen helppo tutustua uusiin ihmisiin, porukka hymyili ja tanssi. Ilta oli mahtava.
 Tiskillä joku alkoi kourimaan suhteellisen rapsakassa kännissä minun persettä (muutamaan otteeseen) mutta sitä lukuunottamatta oli huippua. Tätäkin hukassa olevaa henkilöä neuvoi baarimikko(naispuoleinen) ottamaan pari lasia vettä, ennen kun hänelle seuraavaksi tarjoiltaisiin alkoholia, mikä oli erittäin hyvä ratkaisu tältä kyseessäolevalta baarimikolta. Jos en nyt ihan väärin muista, paikan päällä oli myös Axel Smith, mutta en ole tästäkään aivan varma, koska en tunnista julkkiksia, kun niin vähän telkkaria katson, enkä juorulehtiä lue, niin olen aina ihan hukassa, jos pitää tunnistaa julkkiksia. Joka tapauksessa, jos kyseessä oli hän (jos ei niin joku saman näköinen henkilö) suostutteli hänen ystäväänsä jorailemaan kanssani ja minähän jorailin takaisin minkä suinkin pystyin. Tyyppi joraili hauskoilla liikkeillä ja hän yritti kai olla vielä hauskempi, mitä olikaan, koska hänen "hassut" liikkeet olivat mielestäni hyviä tanssiliikkeitä. :D Että pieleen meni.

Tähän yökerhoon voisin helposti eksyä uudestaan. Paikka ei ollut täynnä teinejä, joka on itseni ikäiselle aina plussaa, vaikka ei mielestäni 18 kesäisissä mitään vikaa ole, jos osaavat käyttäytyä.
Tosin, onhan niitä urpoja 30vuotiaitakin. Mutta lopulta jokainen meistä taaplaa tyylillään, oli se tyyli sitten millainen tahansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)