tiistai 7. toukokuuta 2013

Hiustenkasvatus projekti ja Juicy Couture

Kuten olen jo muutama kertaa aiemmin sanonut, on minulla projekti meneillään. Nimittäin sellainen, että olen kasvattamassa takaisin oman väristä tukkaani.

Pari asiaa, joista haluan mainita:

 Tämä ei ole helppoa, se on ensimmäinen asia jonka haluan kertoa. Olen tottunut värjäämään hiuksiani jo ala-asteesta lähtien (muistaakseni viidenneltä luokalta), joten voitte varmasti kuvitella, miten erilaista on, kun ei "voi" värjätä hiuksiaan.

 Vielä on matkaa. Yritin sävyttää näitä silloin n.pari kk sitten, mutta eihän se sävyte tarttunut yhtään.
Ja onneksi ei, koska se sävy oli aivan liian keltainen/oranssi. 
Jos et ole jo lukenut epäonnistuneesta sävytekokeilustani, mutta haluat lukea sen, löydät postauksen tästä.

Hiukset blondattu viimeeksi n.1.5v.sitten.

Yksi päivä Jumbon Onlyn myyjän kanssa aloin keskustelemaan hiusten värjäämisestä ja oman hiuksen sävystä. Ystävällinen naismyyjä sanoi pitävänsä oman hiuksensa sävyä -ei minkään värisenä. Pidin itsekin ennen omaa hiukseni sävyä maantien harmaana ja pidän osittain edelleen. Opin kuitenkin pitämään tästä (ehkä) hetkittäin enemmän ja enemmän. Välillä on päiviä, kun näen jotkut vimpan päälle laitetut ja kauniit hiukset ja lopputuloksena vakuutan itselleni, että varaan ajan kampaajalle. En ole sitä kuitenkaan kaikista lupauksistani huolimatta tehnyt. Onkohan tästä nyt viikko, vai pari, kun viimeeksi täälläkin uhosin sitä, että varaan seuraavana päivän ajan kampaajalle? :D
Olisi kyllä ihan aiheellista napsaista edes kuivat latvat pois, mutta kun ei millään raaskisi!
Toisinaan, kun katson peiliin, totean, etten todellakaan ole pistämässä päänahkaani mitään vetyperoksidia, tai muitakaan myrkkyjä. Lisäksi uskon ja toivon, että kun kasvatan oman väriset hiukset takaisin, hiukseni eivät katkeile yhtä helposti, koska ovat vahvemmat ilman hapetteiden ja värien aiheuttamaa kuivuutta, jolloinka lopputuloksena on hieman paksummat hiukset.

Sain tämän ihanan hupparin tuliaisiksi Las Vegasista miesystävältäni parisen vuotta takaperin.
Ei ole tullut Suomessa näitä vastaan.
Juicy Couture oli taannoin lempi merkkini. Heillä on niin ihania oloasuja.
Kuvassa oleva koirani (Juicy niinikään) sai nimensä -yllätys, yllätys- tämän merkin mukaan.
Huomatkaa Juicyn ilme...Se niin rakastaa olla kuvattavana! Tai ei ehkä sittenkään. :)

Tämä on ehkä vähän aiheen ohi, mutta haluan kertoa, että myös minuun on iskenyt aivan järkyttävä flunssa. Nenä vuotanut pari päivää niin paljon, etten muista milloin viimeeksi on näin hirvittävä nuha ollut.
Aivasteluja lentelee jatkuvasti ja silmistä valuu vettä. Olen myös onnistunut niistämään nenän alusen ihan punaiseksi. :( Hö. Luulin niin selättäneeni jo tämän, mutta en näköjään sittenkään ollut täysin onnistunut.
Toivottavasti te muut olette pysyneet terveinä!

1 kommentti:

  1. ei vitsi, nämä oli niin samoja mietteitä kun mulla! :) Ja sullahan on aivan mielettömän hyvällä mallilla tuo kasvatus, olen aivan kateellinen!! itse joudun nyt aloittamaan täysin nollasta taas.. (tai no melkein) ja kyllä kaduttaa!

    VastaaPoista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)