keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Viesteistä pikainen asia

Sain siis kuulla, että vain Google+ jäsenet voivat kommentoida blogiini. Tarkkasilmäiset ovat varmasti huomanneetkin, että olen muuttanut asetukset niin, että kaikki voivat kommentoida, ei siis tarvitse olla välttämättä Google+:ssa. Siispä rohkeasti taas kommentoimaan ja pahoittelen tuota hetkellistä tilannetta, joka blogissani vallitsi.

Täytyy tässä vielä mainita, kun kerran aloitin jo kirjoittelun, että olenpa hyvin pettynyt tuohon edelliseen lätkäpeliin, joka juuri vähän aikaa sitten päättyi. Suomihan siis hävisi USA:lle 4 - 1... BUU! Ei minun kiljunta tällä kertaa auttanut. :( Hö. No aina ei voi voittaa! Ja eihän tässä vielä mitään olla menetetty. :) Olen vain pettynyt Suomen puolustuspeliin. Ei toiminut. Aivan kuin kiekko olisi polttanut Suomalaispelaajien lavoissa, kiekko meni minne sattui, syötöt olivat kehnoja, tai niitä ei saatu kiinni. EI NÄIN!

Noniin, sainpas vähän purettua agressioitani. Nyt hiljenen lätkän merkeissä ja muutenkin ajattelin piakkoin mennä unten maille. Huomenna on päivä uusi ja toivottavasti olen silloin paljon terveämpi, kuin tänään. Tämä flunssa siis on vaivannut erittäin pahana edelleen koko päivän...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)