maanantai 13. toukokuuta 2013

Passin uusiminen ja Aschan Coffee & Deli

Tänään töiden jälkeen kävin uusimassa passin. Varasin ajan itselleni jo kolme viikkoa sitten. Kaikki Myyrmäen ajat olivat menneet tältä kesältä, syksylle olisi saanut sinne seuraavan ajan. :D Naurettavaa!
Ihmisille tuli hirveä hätä, kun kuulivat, että joutuvat varaamaan ajan henkilökortin ja muiden henkilötodistusten uusimiseen, niin tuli koko Vantaalle hirveä ruuhka-ilmeisesti myös muuallekin Suomea oli vaikea saada aikoja, heille jotka sitä oikeasti tarvitsisivat.
Itselläni oli passi mennyt vanhaksi jo ajat sitten, mutten vain ollut saanut aikaiseksi uusia sitä. Varasin ajan Tikkurilaan, kun tänne ei saanut aikoja. Tällä hetkellä passin tulossa (joka tulee yleensä lähimmälle R-kioskille) kestää n.viikko ja henkilökortin poliisin toimipisteelle tulemisessa n.kaksi viikkoa.
Henkilökorttia ei siis voi hakea R-kioskilta, koska R-kioskin ja Poliisin välillä ei ole sopimusta siitä tällä hetkellä. Näin virkailija tiesi kertoa minulle.
Ainiin, ei kannata sitten myöhästyä. Minun aikani oli 15.30 ja tasan sillä hetkelä minua kutsuttiin nimeltä.

Lupasin tämän teille muutama viikkoa sitten.
Tässä se sitten on- maailman järkyin passikuva.
Olen niin ylpeä itsestäni, että voikin näyttää näin jäätyneeltä!!!
Yäk.

Aschan Coffee & Deli 
Tikkuraitti 13, Vantaa

Tässä vähän enemmän nam, kuin tuleva henkiökortti-ja passikuvani, nimittäin mozzarellajuusto-basilika pesto lämmin voileipä ja kuppi vanillalattea. <3 

Eipä ollut sisältä kummoinen paikka muutenkaan ja myyjäkin vaikutti olevan vähän hukassa, joten en postaa tästä kahvilasta tämän enempää. Siis tarkoitan hukassa- sanalla sitä, kun hän ei osannut edes kertoa, onko heillä mitään gluteenitonta. Voi olla myöskin, että oli kesätyöntekijä, tai uusi työntekijä. :)
Paremman puutteessa ja hirveissä kahvin himoissa sain kuitenkin haluamani, eli jotain syötävää ja latte.
Harmi vain että leipäkin paloi grillin vastusten kohdalta ja sisältä juusto ei ollut sulanut. :/
Eli lämmitettiin liian kuumassa, liian lyhyt aika. Näin olettaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)