torstai 2. toukokuuta 2013

Kylmäpuristettu kookosöljy ja hampunsiemenöljy

Hampunsiemenöljy

Sain äidiltäni lahjaksi hamppuöljyä, jota äitini mukaan jokaisen naisen tulisi käyttää sisäisesti nautittuna. Itse olen tottunut hamppuöljyn makuun, koska olen syönyt monia vuosia kuorittuja hampunsiemeniä. Pidän mausta, mutta olen kuullut myös, että toiset eivät meinaa saada nielaistua alas öljyä, kun maku on niin omituinen. Voin kertoa, että itse ainakin totuin makuun nopeasti ja opin aidosti pitämään mausta.
Kannattaa vähän tutkiskella hamppuöljyjen litrahintoja, koska ne vaihtelevat. Tietenkin hinnassa ratkaisee myös se, onko kyseessä luomutuotettua, vaiko ei, mutta eri liikkeiden välillä voi samalla tuotteella olla suuriakin hintaeroja.

 Suomalaista hamppuöljyä.
Omega 3, 6 ja 9 rasvahappoja oikeassa suhteessa.

Nautin tätä ruokalusikallisen päivässä. 


Kylmäpuristettu kookosöljy

Et ole varmasti pystynyt välttymään tämän tuotteen hehkutuksesta, jos yhtään seuraat tietoa lisäravinteista. Monipuolinen tuote, joka maistuu sille mitä onkin, eli kookokselle. Maku on suhteellisen voimakas, mutta myös tähän tottuu nopeasti ja tähän voi tulla suoranaisesti jopa himo. Hillitsee myös makeannälkää, eli hyvä herkkusuille, jotka eivät jaksa popsia kromitabletteja (joiden myöskin pitäisi hillitä makean himoa).
Tätä voi käyttää margariinin tapaan leivän päällä levitteenä tai lisätä jogurttiin tai ruokiin. Jähmettyy huoneenlämmössä, sulaa hetkessä öljyksi lämpimässä ja iholla. Tätä voi käyttää ihon kosteuttamiseen ihovoiteiden tapaan ja myös kuiviin hiusten latvoihin ja kaksihaaraisia ehkäisemään. Itse olen hieronut tätä myös kuivaan päänahkaan ja hoitanut jopa erään tatuoinnin jälkihoidon täysin kookosöljyllä.
Hinta laatusuhde on loistava, paljon halvempaa kuin esim.hamppuöljy.

Tämä loppui, yhyy...
Myös tätä nautin ruokalusikallisen päivässä ja käytän ihonhoitoon.


Onneksi äitini pelasti ja osti minulle kolmen (3) litran ämpärin tätä lisää.
Eri merkki, täysin sama sisältö.
Iso purkki on tietenkin halvempi suhteessa, kuin pieni lasipurkki.

Tekee hyvää...


Oletteko itse käyttäneet näitä tuotteita? :)

3 kommenttia:

 1. Mä käytän tuota kookosöljyä kasvoihin! Ihan uskomattoman hyvä tuote kun voi laittaa ruokaan tai naamaan tai vaikka hiuksiin! Illalla kun laittaa kasvoille ennen nukkumaan menoa niin kyllä on aamulla ihanan pehmeä iho:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, että on huippu tuote! Itse kun kokeilin kasvoihin ja kaula-rintakehään, niin oli seuraavana aamuna näppylöitä, koska minulla on sekaiho ja öljy oli liian tuhtia iholleni. Sääret on taas minulla kuivat, kuten myös jalalkaterät ja kädet, niin niihin se on oikein passeli. :)

   Poista
 2. On turhaa ostella kaikkia kalliita voiteita, kun esim. nuo edellä mainitut kummatkin öljyt ovat oikein oivia ihonhoitotuotteita. Tästä mielipiteestä eivät rasvojen myyjät tykkää, mutta se on totisinta totta. -Skuukkeli-

  VastaaPoista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)