torstai 20. maaliskuuta 2014

Yksityiskohtia makuuhuoneesta

Olen henkilö, jolla ei saa olla elektroniikkaa juurikaan makuuhuoneessaan. Mitä vähemmän, sen parempi. Pyhitän pääasiassa makkarin rentoutumiselle ja nukkumiselle, enkä halua katsoa makkarissa telkkaria, en pelata pelejä tms. Tämä on paikka, jossa hiljennyn, rentoudun ja luen. Joskus erehdyn sängylle kirjoittelemaan blogia tai surffailemaan netissä, mutta yritän välttää sitäkin. Makuuhuone on minulle tärkeä paikka.

Arvostan hyvin nukuttuja yöunia, vaikka niistä pääseekin nauttimaan valitettavan harvoin. Yritän tietoisesti karsia pois turhia juttuja pöydiltä ja pitää huoneilman viileänä ja raikkaana. Tuuletan makkarin päivittäin ja lakanat sänkyyn vaihdan usein. 
Halusin sisustaa tämän huoneen valkoiseksi, jotta tunnelma pysyisi rauhallisena ja seesteisenä.
Pienet sisustuselementit ja lapsuuden lelut tuovat kuitenkin toivottua piristystä, mutta eivät riko liikaa rauhallista ja harmonista tunnelmaa. Lisäksi viherkasvit antavat huoneeseen eloa.

Hauska hevostyyny löytyi alennusmyynnistä reilu vuosi takaperin Lappeenrannan Hemtexistä.
Valko-harmaat kukkakuvioiset sisustustyynyt ostettu vuosia sitten H&M homelta.

 Toi vaaleanpunainen poni on ollut minulla leluna, kun olin vielä pieni vauva. Kuulemma konttasin pitkin lattioita hirveällä vauhdilla ja toi lelu oli suussa siten, että pidin tuon ponin turpaa suussani. :D Eli vähän niinku tuttina, hah! Se mielikuva saa aina itseni hymyilemään itselleni. :)

Olen itse väsännyt tuollaiset neliön muotoiset hyllyt, joihin ostin koristeelliset ja koukeroiset hyllynkannattimet ja niihin koukeroihin olen laittanut roikkumaan koruja.

Maatuska lapsuudestani
Noi kipsihampaat on muotit minun vanhoista hampaista, ennen oikomishoitoja. Onneksi olen käynyt oikomishoidoissa, muuten olis ihan hirveet hampaat! :D

Toi köynnös lähti kiipeämään seinää myöten ja eräänä päivänä se olikin irronnut seinästä ja vienyt maalit mukanaan, kiva! Nyt seinää pitäisi taas tasoittaa ja maalata uudestaan.

Tämän kauniin pöytälampun hankin itselleni muutama viikkoa sitten Prismasta. En ollut omistanut pöytälamppua, niin tuli kyllä tarpeeseen. :)

Tämän paperista tehdyn mekon olen saanut lahjaksi ystävältäni joskus nuorempana. Lappeenrantalaisen taiteilijan tekemä, en valitettavasti muista juuri nyt kenen.

Millaisen tunnelman te haluatte säilyttää makuuhuoneessa? 
Vai onko sillä edes niin väliä, onko tunnelmaa ollenkaan vai ei? 
Olisi kiva kuulla. :)

2 kommenttia:

 1. Sulla on varmasti jotain tosi härskejä kirjoja tuolla pinossa, kun osan selkämykset on käännetty toiseen suuntaan :D

  Toi sängynpääty on kyllä (edelleen) tosi hieno, kuten koko makuuhuone (ja teidän koko asunto) muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahha :DD en edes tiedä mitä noi kirjat on, mitkä on väärin päin käännetty! Oikeasti! Ne on lattiaremontin jäljiltä mennyt kaappiin ja sieltä ne kaivoin ja länttäsin pöydälle rempan jälkeen, kun siinä oli ennenkin niiden paikka. :) Kyllä sielä yksi peniskirja taitaa olla ja jotain muuta yhtä rivoa... ;)

   Poista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)