sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Sunnuntai - paras päivä palkita itsensä!

Tiedättehän näitä positiivisia kirjoituksia elämästä, mitä pursuaa joka tuutista sosiaalisessa mediassa, ns. "happy life quotes". Näin aamulla yhden hyvän heti herätessäni, instagrammissa pyöriessäni ja sängyssä maatessani ilman kiirettä mihinkään - Ah niin rakastan kiireettömiä aamuja! 
Toi ei siis ollut se iskulause, vaan se meni jotenkin yksinkertaisuudessaan näin: "Rakasta ensin itseäsi ja sitten vasta muita."

Monella tämä pääsee unohtumaan kiireiden keskellä. Itselleen ei ehkä aina kerkeä löytymään sitä hetkeä, kun tohottaa vaan menemään pää kolmantena jalkana. Mutta sunnuntai! Mikä onkaan parempi päivä palkita itsensä siitä, että on niin mahtava ihminen?!

Lauseen inspiroimana nousin sängystä hymyillen, käytin koirat kalliolenkillä ja toivon auringon paistavan, vaikka pilvet peittivätkin sen. Silti tuntui siltä, kun se olisi paistanut, kaikessa kliseisyydessään, ihan oikeasti!
Jäin koirien kanssa seisomaan kallion päälle ja katsomaan metsää. Ihan hiljaista ja nautin siitä hetkestä täysillä.

Kotiin tultua keitin kahvit, tein kunnon aamupalan ja katoin pöydän - ihan vain itselleni! Koska olen vain niin hyvä tyyppi! (Kattauksesta muuten unohtui lusikka! ;D )


...ja nyt päivällä, jatkan samaa rataa:

:) Namskis! Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)