lauantai 8. maaliskuuta 2014

Naistenpäivän shoppailut Helsingissä

Tattaraa!!! Olin naistenpäivän kunniaksi äitini kanssa Helsingissä shoppailemassa, whii! :) 
En ole ollut kaupoilla luuhuamassa tollain "kunnolla" aikoihin. Yleensä jos olen, niin H:n kanssa ja häntä ei vähempää voisi kiinnostaa mikään kaupoilla pyöriminen. :D Viimeeksi kun Jumbossa anopin ja H:n siskon kanssa, kerkesin käymään parissa kaupassa pikaisesti ja sitten pitikin jo lähteä. 
Nyt jaksettiin pyöriä muutama tuntia kaupoilla ja ei keretty käymään kuin muutamassa liikkeessä. :D
Tosin, kun kävimme syömässä Fazerin kahvilassa, alkoi ramaisemaan niin paljon, ettei paljoa kiinnostanut enää pyöriä missään.

Alla muutama äitini ottamaa kuvaa, kännykameralla. Näiden alla ostoskuvat. Vähän sekava postaus taas, että pahoittelut siitä!

Äiti on kyllä aina ollut niin surkea kuvaaja, että hohhoi. Tässä pari taidonnäytettä. :D
Niinku mikä tämä on?

Ja entäs sitten tämä!!!? :D

No tämä nyt on sentään jotenkin jo järkevä, muutaman hutiotoksen jälkeen. :D

Toi huivi on se Nellyltä tilattu, jonka pari postausta sitten kerroinkin teille tilanneeni.
Noi kengät ja toppi ei ollut ihan nappi valinta tähän asuun, tai pikemminkin noi vaaleat farkut, mutta arvatkaapas mitä!? Minulla ei ole kuin nämä yhdet farkut, jotka on ehjät ja mahtuu jalkaan tällä hetkellä. Muut ovat pieniä, kun reisiin on tullut salilla massaa niin paljon. Tai sitten ovat rikki. Jee, pääsee farkkuostoksille joku päivä! :D En siis tykkää etsiä uusia housuja itselleni, että ei ole oikeasti mikään mukava juttu mielestäni.. :(
Noi conssit oli laitettava jalkaan, kun niillä pystyy kävelemään monta tuntia ilman, että jalat olisivat ihan tohjona. Shoppaillessa en yleensä käytä korkkareita, vaan jotain mukavia tennareita.

Tässä sitten nämä vähän tasokkaammat kuvat ostoksista:


Jotain kivaa löytyi...

Mukaan tarttui Helsingin manskun Stadiumista pari toppia, Under Armourin huppari, leggarit ja sukat. Äitini löysi minulle myös hiihtohanskat alennuksesta, reilun 30euron hanskat kympillä! Hyvä löytö. Tosin tänä talvena ei tarvitse, paitsi pyöräillessä ovat kuulemma myös oikein toimivat. Olen tähän asti käyttänyt juoksuhanskoja, ihan toimivat nekin, mutta välillä niistä tuulee läpi kylmällä kelillä ja sormet jäätyy. Ei voi ainakaan kovin kylmällä niitä käyttää. Ehkä nämä hiihtohanskat (kuvassa sukkien yläpuolella) toimivat vähän kylmemmilläkin keleillä. :)
Gina Tricosta löytyi kolmet alkkarit tio leopardi kuvioitu hame ja Glitteristä toi pinkki huivi, jota tykkään käyttää päässä. Minulla on valkoinen vastaava ollut käytössä lähiaikoina paljon ja pinkkiä oli tehnyt mieli, joten kiva että sattumalta löytyi. Silloin toi on kätevä, kun pistää ponnarin korkealle ja noi pidennysten teipit tulee helposti näkyviin, niin jos haluaa peittää ne, niin onnistuu tuolla huivilla helposti. ;D

Urheilusukkia. Niitä olikin vain kaksi paria vanhoja ja pesussa kutistuneita juoksusukkia. Tulee käyttöön. :D

 Dumbbells are for smart people ;)

Nää pilkulliset leggarit on niin ihanat!<3
Tästä kuvasta näkyy tätä uutta lattiaakin aika hyvin! Teen tuosta lattiasta postauksen heti kun kerkeän ja jaksan.

Tykkään näistä! :)
All it takes is all u'got!

Eipä tässä muuta, kuvaan tuon harmaan Under Armourin hupparin teille vaikka huomenna tai jotain. Nyt menen kavereita moikkaamaan, hejdå ja hauskaa naistenpäivän iltaa kaikille naisille! Me ollaan parhaita!! ;)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)