torstai 13. maaliskuuta 2014

Lukijoille

Missä on kymmenes lukija? :D


Vaikka en ole mikään kova lukijoiden kalastaja, sattui tuossa yksi päivä silmääni eräs juttu: lukijoita on ollut jo pitkään yhdeksän (olette kaikki siis yhtä tärkeitä minulle ja kiitos siitä että jaksatte edelleen roikkua mukana<3) mutta mietin, että onko tämä kymmenennen lukijan saaminen joku "the thing?"
Tuossa reilu vuosi- puolisen vuotta sitten joitakin teistä vielä liittyi lukijoiksi, mutta nyt piiiiiitkin aikoihin ei ole ketään uusia lukijoita tullut ja mietinkin, että onko vika huonoissa läpissä/kirjoitustyylissä/minussa laisinkaan, vai onko tämä blogi kadonnut jonnekin bittisyövereihin ja tätä ei kukaan muu, kuin te rakkaas yhdeksikkö enää löydä?

Kuten jo mainitsin, en kanna mitään stressiä lukijoiden määrästä, mutta olen vain ihmeissäni, kun reilusti yli puoleen vuoteen ei ole yhtään uutta lukijaa liittynyt joukkoomme. Toki saman tyylisiä blogeja on tuhansia, että sinänsä tämä ei ole mikään yllätys. En mainosta blogiani juuri missään ja se onkin ehkä isoin syy siihen, kun lukijat eivät löydä tietään blogiini. Minulla ei myöskään ole kavereina ketään tunnettuja, tai edes vähemmän tunnettuja bloggaajia, paitsi Elina joka onkin tunnollisesti muistutellut minua välillä postailutaukojen aikana palaamaan takaisin koneen ääreen, tai antanut pieniä käytännön vinkkejä, joista minulla itselläni ei ole ollut mitään hajua. Blogini ei siis ole toistenkaan blogien kautta päässyt hyötymään äyriään myöten tulvivasta yleisömäärästä. ;D Olenhan vielä kuitenkin blogimaailmassa täysi untuvikko, eikä pidäkään olettaa, että vuoden bloggailun jälkeen pääsisi huipulle - ei todellakaan! Niitä huipulla olevia ei ole kuitenkaan kaikkien blogien joukossa kuin kourallinen. Ja heistä harva on päässyt sinne yhtä nopeasti kuin Usain Bolt.

Joku kuitenkin mättää. Johtuuko se siitä, etten ole mainostanut blogiani tarpeeksi? Siitä, että sanavarastoni on liian köyhä ja oikeasti länkytän vain turhasta? Vai se, että olen kirjoitellut vasta vain vuoden? Entäs sitten se, kun en entuudestaan tunne toisia (tunnettuja) bloggaajia, enkä myöskään kuulu julkkiskermaan - oh no, sanoin sen ääneen! En kuulu kermaan, mitä ihmettä?!

Kiitos kuitenkin teille kaikille ihanille, jotka olette jo vuoden(tai edes tämän päivän) jaksanut roikkua mukanani ja kuunnella höpinöitäni. :) Saatte minut monesti hyvälle tuulelle, vaikka ette lisäännykään kuin pupujussit konsanaan. Olette tärkeitä. Ihania pikku karvapallukoita<3 Nyt alkaa menee taas överiks. Kiitos, anteeksi ja piste.

6 kommenttia:

 1. Musta tuntuu että noi lukijoiden määrä ei kerro kyllä yhtään mitään mistään. Mulla on tainnut bloggerin tilaajien määrä vähentyä vaan koko ajan mutta silti kävijöitä, lukijoita ja kommentoijia on enemmän kuin koskaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, voi se olla kyllä noinkin. Kyllä miullakin kävijämäärät on vuodessa (tietty) nousseet hieman, mutta blogin "tilaajien" määrä ihmetytti, mutta ei siitä nyt mitään päänvaivaa olla täällä otettu, eikä tulla ottamaan. :)
   No sinulla onkin Mika hyvä blogi! :) t.lukija! ;D

   Poista
 2. Mäki luen sun blogia mut tuskin missää näkyy että oon lukija. Miten ne näkyy sulle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas Anonyymi, en näe kuin kävijämäärät/päivä/blogihistorian aikana kävijöiden määrä. Puhuin tuossa kirjoituksessani lähinnä bloggerin noista "jäsenistä"jotka tilaavat blogiani, eli päivitettyäni heille tulee tieto, että olen päivittänyt blogini. :)

   Poista
 3. Tervehdys! Media sukupolvi tavoittaa kaikkialla 24h. Myös blogisi esim. Google+ kertoi äsken terveisiä teiltä. Luettu ollaan mutta vastaaminen (kommunikointi) jäänyt vähemmälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Tuukka! Kiitos kommentista. Joo toi Google+ on kyllä ihan kätevä blogin jakoa varten, en vain ole oppinut/tottunut käyttämään sitä sivua muuten itse mitenkään... :D

   Poista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)