keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Nopea päivämeikki

En ole juurikaan puhunut teille omista meikkausrutiineistani, tai tehnyt meikkipostauksia, vaikka se on ollut monesti mielessä ja olen niitä myös lupaillut. Nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kertoa teille ihan muutamalla tuotteella tehtävän helpon ja nopean päivämeikin, jonka tekemiseen itselläni menee aikaa ainakin alle 5min - siis jos hiusten laittoa ei lasketa tähän aikaan mukaan!
Nimittäin hiusten laittoon itselläni menee helposti enemmän aikaa kuin meikkaamiseen, varsinkin nyt näiden pidennysten kanssa.

Kaikki käyttämäni tuotteet (kuvasta unohtui huulirasva/kiilto ja ripsiväri, koska ripsienpidennysten kanssa en tarvitse ripsaria, paitsi alaripsiin jos haluan käyttää)

Tuotteet vasemmalta oikealle:

 • Nivean deodorantti on kätevä valkoisten-ja mustien vaatteiden kanssa. Ei jätä mustiin vaatteisiin valkoisia jälkiä ja vähentää keltaisten jälkien syntymistä vaaleisiin vaatteisiin.
 • Nioxinin Scalp treatment rauhoittaa hilseilevää ja ärtynyttä päänahkaa ja saa näänahan pintaverenkierron aktivoitua.
 • Itse käytän kahta BB-voidetta, joista sekoitan mixin, josta tulee hyvä sävy. Nyt käytössä Garnier ja Avon.
 • Jane Iredalen kiiltoa neutraloiva mineraalimeikki on käytössä taas. Löysin tämän lipaston perukoilta ja nyt on taas päivittäisessä käytössä.
 • Jane Iredalen meikkisetti, jossa kolme tuotetta: huulikiilto, poskipuna ja aurinkopuuteri.

Yleensä sekoitan omaan ihonsävyyni sopivan mixin parista eri tuotteesta. Levitän meikkivoiteet ja bb-voiteet aina sormin, koska sillä saan siisteintä jälkeä.

Kuva minusta ilman meikkiä ja hiukset märkänä. Suoraan suihkusta tulleena.


Meikin teko vaihe vaiheelta:

 1. Levitä bb-voide suoraan suihkusta tultuasi, siten, ettei iho ole päässyt liikaan kuivahtamaan. Hieman kostea iho imee paremmin bb-voiteen ihoa kosteuttavat ainesosat ja ihosta tulee heleämmän näköinen. Jos iho kerkeää kuivahtamaan, voi kuiva iho hilseillä ja meikkipohjan levittäminen voi olla haasteellista tai jälki jäädä epätasaiseksi. Ihon säännöllinen kuoriminen auttaa myös heleän pohjan saamiseen!
 2. Pistä bb-voiteen päälle puuteri/kiillon neutraloija muhkealla siveltimellä. Itse käytän Jane Iredalen puuterisivellintä tähän tarkoitukseen ja käytän Janen siveltimiä muutenkin meikatessa-sekä itseäni, että muita. Anna bb-voiteen "imeytyä" hetki ennen puuterin laittoa, jotta se ei lähe ihon pinnalla pyörimään liian hätäisen meikkauksen vuoksi.
 3. Levitä isolla siveltimellä varjostusväriä/aurinkopuuteria poskiluun alle, mutta varo, ettet tiputa sivellintä liian alas levitysvaiheessa. Muuten lopputuloksesta tulee järkyttävä ja erittäin luonnoton.
 4. Levitä halutessasi kevyesti aurinkopuuteria kasvoille ja myös kaulaan, jotta ei jäisi rumia rajoja leukaperiin. Myös meikkivoide on hyvä häivyttää kaulalle, joko siveltimellä, sienellä tai sormin, kuten minä teen. Muista meikata myös korvat, jotta ne eivät jää eri värisiksi muun kasvojen ihon kanssa!
 5. Lisää ripsiväri ja huulirasva/huulikiilto/huulipuna
 6. Harjaa kulmakarvat suoriksi ja halutessasi voit lisätä kulmakarvageeliä itsepäisiin väärään suuntaan sojottaviin kulmakarvoihin


Itse käytän aika reilulla kädellä poskipunaa/aurinkopuuteria tai molempia. Ne korostavat kivasti poskiluuta ja antavat tervettä hehkua kasvoihin. Näen päivittäin naisia, jotka meikkaavat, mutteivät osaa/ole tottuneet käyttämään poskipunaa/aurinkopuuteria/varjostusväriä ja mielestäni lopputulos on monesti lässähtänyt ja kasvot näyttävät tasaiselta klöntiltä. Varjostukset antavat kasvoihin muotoa.

Hiukset föönasin GHD:n föönillä, suoristin GHD:n suoristusraudalla ja alla käytin Joicon hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja Sebastianin lämpösuojasuihketta. Pörröisiä latvoja paikkasin Tigin hiuksiin jätettävällä öljyllä, joka lisätään kosteisiin hiuksiin pesun-ja hiuksiin jätettävän hoitoaineen jälkeen.

Otsalle ärsyttävästi roikkumaan tulevat hiukset laitoin sivuille pinneillä kiinni ja vetäisin omaa tukkaa vähän päälle pinnit peittämään. Päälle vähän hiuslakkaa, jos lyhyitä hiuksia törröttää päälaella miten sattuu.

Valmis! Mitäs piditte? Ei hirveän monimutkainen prosessi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)