tiistai 25. maaliskuuta 2014

Salilla uusi ennätys!

Jee, minä tein sen! :D Siis otin pystypunnerruksen salilla treeneihin mukaan vasta n.2kk sitten. Teen sitä silloin kun huvittaa, välillä lisään sen käsitreeneihini ja välillä taas teen liikettä selkätreenipäivänä. Nyt tein sitä selkätreenin ohella ja voi että miten yllätinkään itseni. 

En ole todellakaan tässä liikkeessä siis mikään haka, enkä oikein missään muissakaan liikkeissä, haha! En ollut pari kuukautta sitten koskaan aiemmit tehnyt tätä liikettä ja kun tein tätä ekan kerran, jäin siihen ihan koukkuun! Silloin en saanut kuin 4 nostoa ja kolme kertaa, parin minuutin tauoilla. Käytän siis liikkeessä pelkästään n.20kg painavaa tankoa, enkä lisää siihen lisäpainoja, koska siihen ei ole vielä ollut tarvetta. Ihan pelkkä tankokin tuntuu tarpeeksi haastavalta. ;)

Minulla ei ole ihan noin freesi ilme tätä liikettä tehdessäni...

Aloin joka viikko onnistumaan paremmin. Heti toisella viikolla taisin saada jo 5x3.
Kolmannella muistaakseni 6x3
Sitten niitä tuli 7-8-9, milloin missäkin järjestyksessä ja junnasi noissa luvuissa pari viikkoa, kun tein niiden jälkeen kevyemmällä tangolla (tanko n.15kg) pari treeniä ja sain sillä tangolla muistaakseni 10-12 x 3.

Nyt lähdin hillittömän kakun mussuttamisen ja karkkien syönnin jälkeen (jäi viikonlopun mässyt vähän päälle) salille kokeilemaan miten menee. Ihan hirveät menkkakivutkin ollut koko päivän ja se on yltynyt päänsäryksi asti tuossa päivän mittaan. Minulle määrättyjä reseptilääkkeitäkään ei saa ottaa kuin 1kpl 12h aikana, että ei ollut niistäkään lisäapua työpäivän aikana.
No joo, vaivoista viis, salille tuhoamaan kivut pois ja lähtihän ne kun alkoi adrenaliini virrata.
Sain tehtyä treenin viimeisenä liikkeenä, sillä n.20kg tangolla 10, 10, 11 eli oman ennätykseni! Hurraa!

Lihakset, joihin kyseinen liike vaikuttaa

Nyt kaikki tosi tikissä olevat varmaan miettii, että "no voi hurraa kun olikin hyvä suoritus, olis voinut jättää tänkin lukematta." Mut siis oikeesti - tällaiselle joka on vasta liikkeen löytänyt ja en ole kyseistä liikkeitä aiemmin treenannut, oli tietenkin positiivinen yllätys jaksaa tehdä noin hyvin, varsinkin treenin loppuvaiheessa, kun olin selkää jo yli 30min treenannut + lämpät siihen päälle. :)

Liike on tehokas ja mielestäni yksi parhaista, että jos tykkää tangolla tehdä, niin kantsii tätä kokeilla mielestäni ehdottomasti!

Mitäs mieltä olette itse tästä liikkeestä,  vai oletteko koskaan edes kokeilleet? 

1 kommentti:

  1. Hellurei! Toivottavasti teet tuon liikkeen oikein, tankoa pitkin vartaloa ylös vieden, kääntö käsillä ja siitä ylös hieman etuviistoon. Olet tehnyt hienoja postauksia. Hyviä kuvia. Asia 2. myö lähdetään tänään Lappiin. Kajaanissa yksi yö, siitä viikonlopuksi Sodankylään ja su ip viikoksi Ylläkselle. Mie oon niin loman tarpeessa :). Mukavaa kevään jatkoa teille kaikille rakkaille sinne! - S -

    VastaaPoista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)