maanantai 24. maaliskuuta 2014

Viiden kysymyksen haaste

Löysin nämä viisi kyssäriä Henriikan blogista, jonka löysin lauantaina netissä pyöriessäni ja vastaan hänen kirjoittamaansa haasteeseen:


1. Millainen sisustustyyli miellyttää sinua?


Valkoinen sisustus ripauksella värejä, jotka maustaa kokonaisuuden ja tekee siitä mielenkiintoisemman. Tai pikemminkin neutraalit sävyt, ei mitään keltaista sohvaa tms. Kokonaan vitivalkoinen kotikaan ei ole minun juttuni...
Tykkään tekstiilien ja materiaalien vaihtelusta ja erilaisista pinnoista. Läpinäkyvyyttä, kiiltävää, mattaa, harjattua ja kiiltävää metallia, pörröistä, tasaista jne... Jalometallin sävyisiä yksityiskohtia. 
Takka olisi ihana, mutta meillä ei ole - ehkä joskus sitten! 
Pidän paljon myös vanhan ja uuden sekoittelusta, esim uudelleen verhoillut rokokoo-tuolit ovat olleet "ostoslistallani" jo vuosia, mutta toteutus vain puuttuu. Myös Pohjanmaan kalusteen sohvamme on mieluiseni. 
En tällä hetkellä pidä väreistä liian isoina elementteinä. Esim en maalaisi seiniäni mistään hinnasta siniseksi, tai punaiseksi! Vaihtelen mielummin värikkäitä verhoja, sisustustyynyjä, tauluja, pöytäliinoja, kuin tapetoisin/maalaisin esim.seinät värikkäiksi.



2. Tyyli-ikonisi. Miksi?

Ei ole! Ei oikeasti! Yritin miettiä vaikka mitä, mutta ei ole ketään, joka olisi minun tyyli-ikoni. Yritin miettiä kaikki laulajista urheilijoihin ja malleihin mm: Rihanna, Kate Moss, lempi urheilijani hiihtäjä Therese Johaug (kuvassa), mutta ei ole juuri nimenomaan tyyli-ikonia. Therese Johaug on kuitenkin positiivisuudellaan ja repäisevällä asenteellaam iskenyt minuun tässä viimeisen vuoden aikana. :) Joten kai häntä tämän hetken omaksi lemppari henkilöksi voisi sitten sanoa, vaikka ei varsinainen tyyli-ikoni olekaan.

3. Lemppari kosmetiikkatuote

Ripsiväri ja jos nyt pitää merkki mainita niin Kanebo 38c ja se on ollut jo monta vuotta. Koska liikun ulkona aika paljon, säässä kuin säässä, niin tämä pelastaa vaikka sadekuuro yllättäisi. 
Nyt kun minulla on ripsienpidennykset, niin en käytä/käytän vain harvoin alaripsiin, mutta ilman näitä laittaisin kyllä sitä aamulla ennen kuin mihinkään lähden. En vielä viime vuonna meikannut säännöllisesti, mutta uv-lupaukseni myötä olen alkanut taas meikkaamaan enemmän (eli bb-voide+ripsari+poskipuna+puuteri) ja en varmaan osaisi taas olla ihan ilman mitään meikkiä. Tosin viikonloppuisin jos kökin vain sisällä yksin, niin en silloin yleensä jaksa meikata.

4. Suosittelemisen arvoinen ravintola

Demo (sijaitsee Helsingin keskustassa)! 
Olen käynyt kerran täällä H:n kanssa ja oli todella hyvät ruoat ja tunnelma oli mukava ja rento. Ravintola on Michelin tähdellä varustettu, mutta ei ole mikään jäykkismesta todellakaan! Sisällä soi meidän siellä ollessa mm.Gotan Project (yksi lemppareistani, kuunnelkaa jos ette tiedä millaista musaa kyseessä) ja tarjoilijalla oli Conversen tennarit jalassa, muuten todella siistit vaatteet ja esiliina päällä. Olin ihan wtf, mihin oon tullut?! Tänne pitää päästä pian uudestaan, viime käynnistä, eli siitä ekasta käynnistä onkin jo aikaa reilut kaksi vuotta...

5. Mistä unelmoit?

Ehkä vähän tylsä vastaus, mutta vastataan nyt kuitenkin:

Tavalliset elämän asiat kuten omakotitalo kauniilla pihalla, (terveet)lapset - sitten joskus, en ole vielä tekemässä koska ensin haluan: matkustella, maksella typerät opintolainat pois jotka kalvaa joka päivä minun pientä mieltä. Lottovoitto olis kiva, mutta ilman sitäkin pärjää. Taloudellinen tilanteen horjumattomuus (omassa taloudessa) ja itseni ja läheisteni onnellisuus ja terve elämä. Oma toimiva yritys ja työ josta pidän ja jolla on merkitystä. 
Oma auto, ilman rahoitusta. Mieluiten Range Rover. Olen tykästynyt niihin lähiaikoina. :D

Eli ihan tollaisia "normaaleja" asioita, joita varmaan jokainen elämältään haluaa, ei mitään sen kummallisempaa. Pienet asiat tekee ison kokonaisuuden ja elämässä pitää osata nauttia niistä pienistä hyvistä hetkistä ja asioista eikä vain juosta pelkästään isojen päämäärien perässä, vaikka niitäkin on elämässä hyvä olla, jotain mitä tavoittelee elämältä ja itseltään. 
Ilman yllä mainitsemiani asioitakin pystyy elämään, onnellisesti. 
Mutta kun haaveita kysyttiin, niin tällä hetkellä ne olis aika pitkälti tuollaisia.


Voitte kopioida tämän omaan blogiinne ja vastata samoihin kysymyksiin, pistäkää minulle viestiksi tänne vain blogikirjoituksenne osoite, niin käyn mielelläni kurkkaamassa myös teidän vastauksenne! :)

Hauskaa päivää kaikille<3

4 kommenttia:

  1. aivan ihana postaus!:)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja vastauksia, hauska kuulla että toteutit tämän! :)
    Sisustusmakusi kuulostaa kyllä hyvin samanlaiselta kuin omanikin. Olisi kyllä mukava päästä joskus kokemaan tuo suosittelemasi rafla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, nää haasteet on mielestäni aina niin kivoja! :)
      Kannattaa siis ehdottomasti käydä tuolla Demossa, se oli rento ja hyvä mesta, mahtavalla ruoalla. :P

      Poista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)