tiistai 18. maaliskuuta 2014

10 FAKTAA

Asioita, joita et minusta vielä tiennyt


1. Minulla on ollut nännilävistys, mutta otin sen pois n. 4vuotta sitten.2. En osaa pukeutua keltaiseen väriin. Vai oletteko koskaan nähnyt päälläni keltaista?3. En ole koskaan syönyt simpukoita. Enkä tiedä syönkö. Oksettaa ajatuskin.4. En ole koskaan voittanut arvassa, lotossa, pelikoneista suurempia summia. Suureksi summaksi lasketaan nyt vaikka yli 10e voitot. Olen voittanut kerran elämässäni Viking Lotosta 1e. Se on suurin voittosumma, jonka olen voittanut.5. Minulla on paniikkihäiriö. Se ilmestyy silloin tällöin, yleensä sosiaalisissa tilanteissa, mutta voi tulla myös yksin kotona ollessa, tai kavereiden kanssa hengatessa. Olen vuosien harjoittelun myötä saanut psyykattua sitä itsestäni pois, mutta valitettavasti se tulee joskus esille, joissakin tilanteissa. Yleensä silloin, jos minua nolottaa tai joudun huomion keskipisteeksi haluamattani sitä. Nykyisin se ei juurikaan vaikuta (onneksi) elämääni. 


6. Revin/syön kynsinauhojani ja sormieni reunoja. Helvetin ärsyttävä tapa, joka on jatkunut monia,monia vuosia. En vain pääse tästä eroon. Rakennekynnet auttavat tähän ongelmaan hetkellisesti, mutta sitten kun otan kynnet pois, ongelma tulee taas heti takaisin.7. Haluaisin BB-taloon. Kyllä, tulipahan sanottua tuokin ääneen. Se vois olla aika ikimuistoinen kokemus. :D
Tosin H:ta ja koiria tulisi ikävä, että sen takia en tiedä olenko hakemassa mukaan formaattiin.8. Olen hieman kateellinen heille, joilla on kaunis lauluääni ja vahvat äänihuulet. Minulla ei ole. Kurkkuni ärtyy helposti ja ääneni lähtee myös melko helposti.9. Minulla on niin monta "haaveammattia" ettei yksi elämä riittäisi kaikkien toteuttamiseen. Tykkään tehdä niin paljon montaa asiaa, ettei ole edes mahdollista. Välillä tuntuu siltä, että rakastan elämää liikaa.10. En omista yhtään arvokkaitta merkkilaukkuja/kenkiä. En yhtään Louis Vuittonia (vaikka haluaisin kyllä), en Fendiä, en Pradaa, jne...Että sellaisia paljastuksia. Pari semmosta, joista mietin, että haluanko niistä sanoa, mutta tulipahan sanottua. Voitte sitten ihan itse miettiä mitkä kaksi asiaa oli kyseessä. ;)

1 kommentti:

  1. Kohdat 4. ja 7. samalla kertaa kuntoon: http://www.mtv.fi/viihde/ohjelmat/big-brother

    Kohta 10. onnistuu varmaan myös jos päävoitto irtoaa.

    :D

    VastaaPoista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)