torstai 31. lokakuuta 2013

viikon 44 treenit

Tällä hetkellä tuntuu, ettei ole oikein muuta elämää kuin töissä käynti ja sali se kolme kertaa viikossa ja juoksulenkkejä silloin kun jaksaa - jos jaksaa.


Tämän viikon salitreenit olen nyt tehnyt, paitsi huomenna voisin mennä treenaamaan salille aerobista, jos haluan viettää ventouttavan viikonlopun siten, ettei "tarvitse" treenata yhtään. Tuo tarvitse sana on kyllä aika radikaali. Treenit on taas mennyt tosi hyvin, eikä ole tuntunut missään vaiheessa tälläkään viikolla siltä, että joutuisi pakottamaan itsensä töiden päätteeksi salille. Olen nyt huomannut myös jaksamisessani muutosta. Olen saanut nostettua painoja, jotka alussa tuntui mahdottomilta, nyt ne ei taas tunnu missään. On tuo lihasmuisti jännä asia, joskus jos on jotain tehnyt tai treenannut, niin lihas hyvinkin pian palautuu siihen, mitä se muistaa ennen olleen. :) Lisäksi olen jaksanut herätä kuudelta joka päivä tällä viikolla, ilman sen suurempia ongelmia, enkä ole ollut edes järin kärttyinen, ainakaan joka aamu. En siis vieläkään tykkää aamuherätyksistä, mutta ne eivät ole tässä menneen viikon aikana tuottaneet ongelmaa, kuten kaikkina muina vuosina, kuukausina ja viikkoina tätä ennen elämässäni. En sitten tiedä vaikuttiko siihen kellojen siirtäminen, liikunta, vai mikä, mutta eipä ole haitannut minua yhtään. :) Tuntuu siltä, että päivässä olisi yksi tunti enemmän aikaa, vaikka todellisuudessa ei tietenkään ole. Menen kuitenkin nukkumaan hieman aikasemmin kuin ennen, noin puoli tuntia aiemmin.
Niin...asiasta viidenteen. Meidän Coco koira on valvottanut minua (H:lla on niin hyvät unenlahjat, että harvoin mihinkään herää) monta yötä tällä viikolla, keskellä yötä itkenyt ja halunnut sänkyyn viereen. Sillä on juoksut alkamassa, siksi vollottaa ja kerjää huomiota aina meidän kotona ollessa - päivät ja yöt. Kuljettelee leluja ympäriinsä ja on ihan kiintynyt yhteen Ikeasta ostettuun kettuun (pehmolelu) jota se näyttää pitävän pentunaan...ennen se kettu sitä ei paljoa kiinnostanut. :D Haha!

Olen tällä viikolla tehnyt maanantaina alakropan, eli jalat ja pyllyn. Tajusin muuten tällä viikolla, miten älyttömän hyvä liike taaksepotku alataljalla tehtynä on! Aivan huippu! Mainitsin muitaakseni tästä asiasta myös alkuviikon treenipostauksessa
Tiistaina tein selän ja rinnan.
Tänään tein jäljelle jääneet kädet ja hartiat. 


Kädet on nykyään minun lemppari treenipäivä, sitten jalat ja selkä taitaa ollaa mukavuus-ärsyttävyys asteella molemmat samaa luokkaa. Jaloissa on enemmän potkua, mutta selän treenaaminen on kivaa vaihtelua. Liian paljon salilla näkee porukkaa (sekä naisia, että miehiä) tekemässä vain käsiä tai/ja jalkoja. Selkätreeniä harvoin näkee kenenkään tekevän, tai sitten se on vain yksi liike muiden seassa. No, eipä ole minun asiani mitä muut tekevät salilla. Olen vain miettinyt, että eikö lihastasapainon ylläpitäminen ole se kova juttu, eikä se, että on vain vahva yläkroppa ja ihan voimaton keskivartalo-tai jalat? Tai toisinpäin. En itse ainakaan haluaisi, että jalat on bodatut ja kädet on ihan ruikut. :D
Senkin olen huomannut, että teen mieluusti aina alkuviikosta jalat, koska ne palautuu kaikista hitaimmin ja se treeni on kaikista rankin. Selän teen seuraavaksi, koska haluan jättää viikon loppupuolelle kädet, koska pidän niistä eniten ja herkuttelen käsitreenillä aina viikon viimeiseksi, kun kaikki ärsyttävämmät treenit on tehty jo pois alta.  Se on hyvä tsemppari aina loppuviikolle, kun tietää että pääsee tekemään sen lempitreenin, josta niin paljon pitää. Kannattaa siis kokeilla kyseistä taktiikkaa! Toimii ainakin allekirjoittaneelle! ;)

Sorry tää kuva...oli vaan pakko pistää. Tiedän et on aika yrjöttävä. :D

Ainiin, pitää vissiin pyytää joskus joku kaveri salille kuvailemaan minun naamaa treenien aikana, siitä saisi hyvän postauksen kun väännän aina niin muista välittämättä, ilmeellä siellä... :D En ymmärrä miten jotkut pystyvät näyttämään hyvältä treenatessa? Itselläni menee keskittyminen salilla ainakin ihan johonkin muuhun kuin siihen, miltä siellä näytän. Näytän pelleltä! Mitä sitten. Tuskaisista ilmeistäni saisi tehtyä komedialeffan. 

Nyt koirat ulos ja sitten pikkuhiljaa valmistautumaan oikein rentouttavaa ja hyvin nukuttua yötä varten. 
Haaveajattelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)