torstai 10. lokakuuta 2013

Hampaiden valkaisu kotona

Sain kokeiluun tällaisen peroksidittoman hampaiden valkaisusetin Beconfi Dentiltä.


Olen joskus nuorempana kokeillut vastaavanlaista settiä (mutta en tätä kyseistä settiä) johon piti itse muotoilla muotit omiin hampaisiin sopiviksi, lilluttamalla muotteja kuumassa vedessä pari sekuntia. Tämän jälkeen muotti (kannattaa tehdä tämä yksi kerrallaan) pistetään suuhun ja kielellä ja sormilla painelemalla muotoillaan siitä omaan suuhun sopiva. Tämän jälkeen huuhellaan muotti vedellä ja valmis. Jos muotti ei ole halutun lainen, voi toimenpiteen uusia. Huom! Itse tein ekalla kerralla sen virheen, että pidin liian kauan muottia vedessä, jolloinka muotti kutistui pieneksi ja ei enään käynyt isoon suuhuni. :D Että kannattaa mielummin toistaa edellä mainitsemani, kuin pilata jo ekalla kerralla koko muotti. No, onneksi tälläisille hätähousuille kuin minä paketissa oli kolme muottia, että jos pilaa yhden, ei peli ole vielä menetetty. :)

Valkaisun voi tehdä sekä ylä-että alahampaille yhtä aikaa, vaikutusaika 15min. Suositus on tehdä tämä 10päivän ajan päivittäin, tai kunnes lopputulos on toivotun mukainen. Tarkemmat ohjeet tulee paketin mukana.

Hah mikä juntti. :)
Ps. noi törröttävät osat olisi oikeasti pitänyt ohjeiden mukaan leikata pois, mutta itse koen näiden käytön helpommaksi kun on joku mistä ottaa kiinni, eikä tarvitse sormilla noihin muotteihin näpliä. Eihän noi käytössä mitään haittaa. Ei vaan saa suuta täysin kiinni kun noi osat on edessä.

LISÄKSI! Nyt saat alennuskoodilla ILANA 10% alennuksen kyseessä olevasta setistä, kun tilaat tuotteen BeconfiDentin sivulta.

ennen vaalennusta

Pistelen tässä päivien mittaan kuvia miten on lähtenyt hampaat vaalenemaan, vai ovatko ollenkaan.
Huomisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)