sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Salmisaaren liikuntakeskus

Perjantain mysteeri-ilta sai hienon alun palaverin jälkeen, kun hypättiin bussiin ja meille kerrottiin illan ohjelma, joka näytti tältä:

Intopinkeenä! :D

Wuhuu, näyttää hyvältä! ;)

Kerroin että olin menossa perjantaina ulos työkavereideni kanssa, mutta en tiennyt mihin. Bussiin hypättyä meille annettiin tästä tieto, mutta minulla ei silti ollut hajuakaan mikä mesta oli kyseessä? Bussin suunnistettua paikalle, menimme ensin seinäkiipeilemään Pohjoismaiden korkeimpaan sisäkiipeilykeskukseen Helsingissä. Olen kiipeillyt hiukan nuorempana ja kävin eksäni kanssa muutama vuotta sitten seinäkiipeilykurssin, mutta en kuitenkaan jäänyt harrastamaan kiipeilyä, enkä itsekään tiedä miksi. Se on niin super kivaa! Harmi kun minusta ei ole yhtään kuvaa, kun kiipeilen seinällä. :( Pitäisi alkaa harrastamaan sitä, siitä saa niin hyvät kiksit, kun pääsee ylös ja toiset kiksit siitä, kun joutuu päästämään seinästä irti ja luottamaan siihen, ettei tipu alas.
Suosittelen kaikkia kokeilemaan! Lisäksi siinä treenautuu selkä-ja käsilihakset ihan huomaamatta. On nimittäin tällä tytöllä ollut kipeä selkä nyt eilen illalla ja tänään... ;)

Siirryimme Kiipeilyareenalta Gr8:aan, joka sijaitsee Kiipeilyareenaa kerrosta ylempänä.
Tätä paikkaa voisi kuvailla sanoilla: "Aikuisten huvipuisto." Tarjontaa oli mm: hohtokeilausta, jousiammuntaa, pomppulinnassa nyrkkeilyä jättisuurilla nyrkkeilyhanskoilla, tanssisimulaattori, biljardia, ammuntasimulaattori, rallisimulaattori yms... Ja kuten arvata saattaa, olin aivan liekeissä!!! Paikalla on myös A-oikeudet, että janoiset sankarit saavat otettua hiukan rohkaisuryyppyä rientojen lomassa. Henkilökuntakin oli mukavaa. :)

 Hohtokeilattiin ja olen itse keilaamisessa niin surkea, että terve. Irina voitti keilaamisen. :)

Ilana haastoi Irinan (näytetään ihan joltain ravuilta... :D ) pomppulinnanyrkkeilyssä.

Varusteet päälle ja matsi alkakoon!

Keräilen jotai kamoi tässä :D

Fight!

Tiukka matsi oli... Aluksi oli tarkoitus, että kolmeasta tyrmäyksestä voittaa (toinen lentää perseelleen), mutta kahden tyrmäyksen jälkeen Irina luovutti - ja hyvä niin, en olisi nimittäin jaksanut itsekään enää sekuntiakaan! :D

Minä voitin! Voittajan on helppo hymyillä!

Pikku voittoposet

Sitten ammuttiin juoskareilla ja oli kivaa, mutta vaikeaa! Oli ihan oikeita jousia, että jos joku olisi tuohon eteen mennyt palloilemaan, niin henki olisi lähtenyt. :) Ammuin pari hutia ja muut osui maaliin, tosin suurin osa tuohon mustalle ja siniselle rinkulalle, punaiselle sain yhden ja keltaiselle en mitään. :D Eh...

Olen vieläkin ihan liekeissä tästä illasta. Ajoin myös rallisimulaattorilla ja ammuin ammuntasimulaattorilla. Lisäksi tanssin, pelasin bilistä ja petankin tyylistä peliä. Ja mitä kaikkea, en edes muista oliko siinä kaikki?! Hauskaa oli ja haluaisin viedä tuonne joskus omat kaverit viettämään laatuaikaa. :)


Tästä linkistä pääset tutustumaan Salmisaaren liikuntakeskuksen laajan valikoimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)