sunnuntai 20. lokakuuta 2013

viikon 42 treenit

Treeneistä:

On muuten kroppa taas aika rikki, mutta nautin tästä niin.<3 Olen jaksanut tälläkin viikolla käydä kolmena iltana töiden jälkeen salilla toteuttamassa treenit ja tänään kävin vielä juoksemassa. Oikeasti en olisi edes uskonut, miten täpinöissään sitä voi olla salitreenistä, kun en ole säännöllisesti käynyt moniin vuosiin. Nyt olen kolme, vai neljä viikkoa käynyt säännöllisesti ja tällä hetkellä en voisi kuvitellakaan jättäväni treenejä (sali) väliin. Tällä viikolla olen saanut mm.työpäivän jälkeisen päänsäryn pois punttiksella ja blokattua tehokkaasti mielestä pois kaikki päässä pyörivät paskat, jotka suotaakin hävittää pois mielestään ja jos se ei muuten onnistu, niin itselläni ainakin sali auttaa. Pistän musat monesti kovalle ja keskityn vain siihen omaan suoritukseen, vaikka joku olisi läähättämässä siinä vieressä.

-ma: jalat ja pakarat (+pyöräily 15+15min)
-ti:  reipasta kävelyä 40min
-ke: lepo (+pyöräily 15+15min)
-to: selkä, kyljet ja vatsa (+pyöräily 15+15min)
-pe: olkapäät, rinta, hauikset ja ojentajat (+pyöräily 15+15min)
-la: lepo
-su: juoksu 45min


Eli noi pyöräilyt on niitä työmatkapyöräilyjä, joita teen joka viikko ja poikkeuksetta joka päivä. Harvoin saan kyydin töihin, nyt pitkästä aikaa pääsin tiistaina kyydilllä, mutta kävelin reippaasti kotiin, joten hyötyliikuntaa ei siltä päivältä tullut yhtään vähempää. :) Olisi hyvä saada vielä toinen aerobinen treeni (esim toinen juoksulenkki) mahdutettua kalenteriin, mutten tosiaan tiedä miten sen saan onnistumaan. On nytkin oma vapaa-aika aika kortilla. Tosin tulihan tuossa toi 40min kävelylenkki sentään tehtyä, niin sehän menee kyllä aerobisen treenin puolesta...enpä tullutkaan ajatelleeksi.

Tähän väliin pikku avautuminen (heikkohermoisten ei kannata lukea ja osan tekstistä saa ottaa huumorilla):

Noita pyöräilyjä en itse treeniksi laske, vaan ne ovat juurikin sitä hyötyliikuntaa, jota mielestäni jokaisen pitäisi harrastaa, siitä mitään sen suurempaa numeroa tekemättä. Tiedän, että jotkut henkilöt tekevät sitä, että merkkaavat nettiin ylös joillekin sivuille omia liikuntojaan ja syömisiään ja liioittelevat yleensä poikkeuksetta aina liikunnoissa ja niiden raskaudessa ja lisäksi vielä vähättelevät omia syömisiään, eli toisin sanoen: Huijaavat sitä ohjelmaa ja ennen kaikkea itseään ja yrittävät saada itselleen sitä kautta paremman mielen, kun netti kertoo miten reippaita he ovat olleet ja miten vähän/paljon he ovat syöneet ja miten paljon he vielä saavat syödä, jotta päivittäinen kalorien tarve täyttyy. Paskat minä sanon! Lähtekää ihmiset juoksulenkille, niin ei tarvitse nettiin täytellä mitään huijausliikuntoja. Ette tee siinä loppupeleissä kuin hallaa itsellenne. Ihan turhaan mussutatte siellä sohvan pohjalla huonoja telkkariohjelmia katsellessa, että "läski tarttuu muhun jo silloin kun edes katson donitsia kohti"... V***t tartu! Ei varmasti tartu, ihan itse olette aiheuttaneet omalla laiskuudellanne sen läskin. Ei teille niitä munkkeja naamaan kukaan muu tunge. Ei muuta kuin lenkille!


Huh, tulipa avauduttua, mutta tätä mieltä vain olen. Teksti varmasti ärsyttää monia, mutta tulipahan sanottua.

ps. haluan myös sano, että minulla ei ole lihavia ihmisiä kohtaan mitään ongelmaa, kunhan he eivät syö itseään kipeiksi, kuten nykyään suomessakin on tapana monella tehdä ja joka tulee olemaan (ellei jo ole) diabeteksen ohella kansan suurin ongelma/itse aiheutettu tauti. En ole itsekään mikään jumala, enkä jaksa aina liikkua niin paljon kuin pitäisi ja myönnän sen. Yritin tällä avautumisellani kiteytettynä sanoa taas ne kuuluisat sanat: kohtuus kaikessa, myös syömisissä. Ja myöskin: välillä saa herkutella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)