maanantai 28. lokakuuta 2013

Hyvä motivaatiovideo

Tällä sällillä on asenne ainakin kohdallaan! :) Antaa kivasti motivaatiota ja potkua omiinkin treeneihin. Linkki tuossa alla:

http://www.youtube.com/watch?v=gBwRrAzwJhE

Tänään olin ihan hämmentynyt muuten salilla, kun joku ihan vieras tyttö tuli kyselemään vinkkejä hyviin reisi-peppuliikkeisiin. Ensin hän siis kysyi, miten maastaveto suorin jaloin tehdään ja sitten neuvoin hänelle alataljalla tehtävän hyvän ja tehokkaan pakaraliikkeen, joka käy toki myös takareiteen. Puhun nyt taaksepotkusta, en tiedä liikkeen oikeaa nimeä. En todellakaan pidä itseäni mitenkään pron näköisenä salilla, mutta ehkä kyykkäämiseni oli sitten naama punaisena ja irvistyksen peittämänä niin vakuuttavan näköistä, että rohkeni kysellä vinkkejä. Ja siis hyvä vain, että kyselee, ennen kuin lähtee omin päin tekemään mitään väärin. :) Eli oikea asenne oli tälläkin kyseisellä neidolla!

Kivasti kahvakuulia salilla. Eikä tuossa ole edes kaikki! Olen kyllä jotenkin niin surkea noiden kahvakuulien kanssa itse. Pitäisi vissiin joskus mennä jollekkin kahvakuulatunnille...Näytän lentämistä opettelevalta linnunpoikaselta, kun minulle antaa kahvakuulan käteen. :D

Olisi pitänyt ottaa sellainen hikipää kuva itsestäni tänään salin jälkeen. Hikeä valui nimittäin niin solkenaan, jotta nam! Heräsin tänään jo kuudelta, ykkösellä! Torkutan yleensä aina jonkun kaksi-viisi kertaa ja herääminen on muutenkin maailman oksettavin asia koko maailmassa, mutta tänään oli helppoa. Haluatteko tietää miksi? Puhelin oli tarkoituksella keittiössä, koska sinne on liian pitkä matka aamulla hakemaan sitä, jotta saisi torkun laitettua. Jos nousen hakemaan puhelinta, herään niin paljon matkalla, että en mene enää sänkyyn. Eli en edes nouse hakemaan sitä, vaan herään vain ykkösellä. Ja ykkösellä siksi, koska minun antiikkisessa herätyskellossa ei ole torkku mahdollisuutta, niin joudun heräämään heti, tai nukun pommiin. Ei ole vaihtoehtoa. Onpa helppoa! Mutta aivan sairaan ärsyttävää myös. Onneksi herään yleensä aina yksin (H on jo töissä ennen kuin nousen) niin kukaan muu, kuin koirat, eivät ole näkemässä kärttyistä Ilanaa aamulla. Voin kertoa ettei ole mitään mieltä piristävää katsottavaa :)

Koska jaksoin herätä aamulla aikaseen, olin myös tuntia normaalia aiemmin töissä, jonka johdosta pääsin salille normaalia aiemmin ja myös kotiin, mikäs sen mukavampaa! 
Täällä kävi tänään viideltä kiinteistönvälittäjä, jonka kanssa tehtiin diili. Eli asuntomme tulee nyt myyntiin tässä parin päivän sisällä, viimeistään kuun loppuun mennessä. Voin täällä jakaa linkin sitten myynti-ilmoitukseen, jos teitä kiinnostaa? 

Nyt koirien kanssa ulos ja sitten harjailemaan hampaita ja laskemaan lampaita, joita joudun laskemaan nykyisin vähän turhan kauan, kun unen saannin kanssa ollut ongelmia. Moido!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)