lauantai 12. lokakuuta 2013

Tämän viikon treenit ja muuta höpinää

Hyvää huomenta Suomi!

Vaniljakahvia, kaurapuuroa ja asuntoesite

Olen niin tyytyväinen tämän viikon treeneihini. :) En ole jaksanut käydä aikoihin kolmea kertaa viikossa salilla, mutta tällä viikolla jaksoin ja suhteellisen helposti vielä.
Tein maanantaina jalat+pakarat, torstaina selän+hartiat ja perjantaina kädet,rinnan,kyljet ja vatsat. Hartiat on kyllä minulla se heikoin lenkki, niiden kaa saa aina tuskailla ja kevyetkin painot tuntuvat ylitsepääsemättömiltä. Mutta pikkuhiljaa se tästä taas lähtee. :) Kyllä vain täytyy myöntää, että aikaa nuo treenit vie, olen nimittäin ollut salipäivinä kotona vasta puolen kuuden-kuuden aikaan. Perus arkitouhujen jälkeen ei kyllä jää aikaa mihinkään muuhun. Mutta niinhän se aina menee. Oli kyllä ihana kipu tänään rintalihaksissa kun heräsin, ah - tätä on odotettu!

Tänään/huomenna jos jaksaisi vielä juoksemaan lähteä, niin olisi ihan parhautta. Tosin tässä on taas kerran viikonlopulle niin paljon hommaa buukattuna, että mitenköhän sitä kerkeää? En taas tiedä.
Moitin monesti äitiäni siitä, miten hän ahtaa aikataulunsa niin täyteen ja aina on jotain touhuamista. Olen kyllä valitettavasti itse ihan samanlainen. Vaatii suuria ponnisteluja olla edes yksi ilta (päivästä puhumattakaan) siten, ettei tekisi yhtikäs mitään. Mutta minkäs sitä ihminen luonnolleen voi?

Nytkin tässä aamupalan syömisen ohella päivitin blogia, aloin tyhjentämään astianpesukonetta, viikkasin pyykkejä, pistin likaisia pyykkejä koneeseen, ruokin marsun ja pupun ja päästin pupun loikkimaan vapaaksi, annoin koirille hampaita puhdistavat puruluut ja jouduin vahtimaan etteivät ne vie toisiltaan luita, tai lähinnä ettei Coco vie Juicyn luuta, kuten pääsikin käymään ja onneksi sain napattua Cocolta sen pois ja annettua tasa-arvon nimissä sen takaisin Juicylle, joka jo kovasti omaa luutaan takaisin kaipailikin. Coco on nuorempi, mutta myös se röyhkeämpi, joka kyllä syö kaiken vastaan tulevan, varsinkin jos se on osoitettu Juicylle. Koirien puruluu tapahtuman jälkeen aloin viikkailemaan vaatteita kaappiin, kun niitä oli lojumasta siellä täällä. Aamupuurosta jäähtyi rippeet ja kahvista kerkesin juomaan puolet, lopuista osa meni kylmänä ja totesin sen olevan niin pahaa, että tilkan nakkasin viemäristä alas. Ihan perus lauantai aamu siis! Ei yhtään poikkeuksellista minulle.

Nyt menenkin tästä maalailemaan tuota ovenkarmia, joka on nyt jo viikon odottanut toista maalikerrosta. Tämän jälkeen pitäisi suunnitella erästä tatuointia ja iltapäivällä/alkuillasta kaverini onkin tulossa kylään ja täällä päin vierailevaa serkkuanikin pitäisi käydä morjestamassa jossakin välissä. Eräs keskeneräinen palapeli odottaa olohuoneessa myös tekijäänsä, olisi kiva saada sekin jaloista pois pyörimästä. Eilen jäi tekemättä siitä hampaidenvalkaisusta se toinen kerta, mutta taidankin tehdä sen tänään aamupäivällä. Taitaa se juoksulenkki jäädä huomiseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)