tiistai 22. lokakuuta 2013

Uudet ihanat treenivaatteet!!

Tänään kävin töiden jälkeen tekemässä selkä-ja rintatreenin. Meni yllättävän hyvin siihen nähden miten väsynyt olin. Heräsin viime yönä viideltä ja en sen jälkeen meinannut saada unta. Pyörin sängyssä melkein tunnin, ennen kun tuli taas uni. Sitten kun kello soi, olin niin tööt ettei olisi vähempää kiinnostanut nousta.
Su-ma yönä näin unta, että minut meinattiin ampua, tai heti kun aseen piippu (haulikon tarkemmin ottaen) oli minua kohti ja olisi kuulunut laukaisu, heräsin. Ampuja oli mies. Suojelin ja omalla kropallani peitin unessa jotain toista naista, joka oli tärkeä ja jolle ei saanut käydä mitään. Freak!

Tänään tosiaan sen treenin jälkeen pyöräilin kotiin ja H oli lainannut auton porukoiltaan, jotta päästiin yhdestä kauempaa olevasta kaupasta hakemaan ihanainen Zalandon paketti, jonka saapumista olin taas saanut odotella ikuisuuden tuntuisen ajan. Kokeilin noita vaatteita (urheiluvaatteita) että onko sopivia ja kaikki oli. :) Toi paita on oikeasti body, tanssimiseen tarkoitettu. Miksei sitä voisi ihan yhtä hyvin käyttää kotona oleskellessa tai salillakin? En harrasta tanssimista, mitä nyt yritän edelleen kotona yksin ollessa opetella piruettia, mutta luulen jo vakaasti, etten koskaan tule oppimaan sitä. :D Yksi päivä näytin H:lle kun melkein sain sen tehtyä oikein ja siitä naurun määrästä päätellen, en näyttänyt juurikaan ammattilaiselta, vaikka parhaani yritin. :)

Tilasin myös tuon ihanan pinkin Niken Just do it - kännykuoren, kun en omistanut suojakuoria vielä yhtäkään kappaletta, vaikka kesällä jo ostin tämän (paska)puhelimen.

Danza tanssibody ja Casallin treenihousut. Myös noi urheiluliivit ovat danzan, jotka tuon paidan alta pilkoittaa. Sen tissioperaation jälkeen on ollut vähän hankaluuksia löytää sopivia urheiluliivejä, jotka eivät ole rintsikan mallisia. Meinaan semmoisia topin mallisia, mutta lyhyitä urheiluliivejä, jotka on esim.mahtavia salitreeniä tehdessä, on ollut ihan super hankala löytää. Olen sovittanut vaikka miten monia, mutta ei ole monetkaan sopinut. Nyt olen kahdet sopivat löytänyt niistä monista, joita olen sovittanut. Onneksi edes parit. :) Helpottaa treenejä huomattavasti. Olisin luullut, että on helpompi löytää liivejä. No, perus rintsikoita kyllä, mutta urheiluliiveissä ei mennytkään ihan niin. Varsinkaan omalla kohdallani, kun on niin kapea ympärysmitta, että ne, mitkä ovat kuppikoolta hyviä, ovat ympäryksestä isoja tai toisinpäin.

Tilasin viime kerralla (joka oli ensimmäinen kerta kun Zalandolta tilasin) tämän ihanan Adidaksen hupparin, mutta se oli armottoman iso minulle, vaikka oli s-kokoinen. Tätä hupparia kannattaa siis kaikkien s-kokoisten tilata xs ja tämäkin on löysä, että mikään ihoa nuoleva huppari ei tosiaan ole kyseessä. Tykästyin tähän silti niin, että palautin sen ison ja tilasin xs koossa itselleni tämän. Näitä on muuten Zalandolla alessa nyt, tai oli ainakin silloin kun minä tämän tilasin!!!

Tässä tulee väri paremmin esille. Ihanan pinkki-harmaa sekoitus. :)

En ole ennen ollut mikään välineurheilija (enkä miellä vieläkään olevani kun keskimääräinen treenivaatteiden päivitysväli on ollut kerran vuodessa tai parissa, eli ei turhan usein) mutta myönnettäköön, että treenit oikeasti luistavat paremmin silloin kun on laadukkaat ja mukavan tuntuiset vaatteet yllä. En kestä mitään väärästä kohtaa puristavia, hiostavia tai päällä pyöriviä urheiluvaatteita. Ennen olin sitä mieltä, että juoksemiseenkaan ei tarvitse kuin kaupan alehyllyltä jotkut lenkkarit ja kunhan jotkut verkkarit on jalassa niin hyvä tulee. Nyt kun olen urheillut itse vähän enemmän ja säännöllisemmin, huomaan sen pienen mukavuudenhalun hiipivän jostakin ja varsinkin juoksulenkille mentäessä on enemmän kuin tärkeää mitä pistää jalkaansa ja mitkä housut on jalassa, hyvistä ja tukevista liiveistä puhumattakaan! Nehän ne vasta kaikista tärkeimmät ovatkin.

Illalliseksi nautin tätä herkullista mössöä, joka sisältää:
puolikas banaani, 1 iso avocado, rasvaton Ehrman rahka, vettä, mustikoita, vehnäorasjauhetta ja spirulinaa.
Namiiii! :P

1 kommentti:

  1. Upeita treenivaatteita, ne tuo kyllä kummasti uutta potkua urheiluun :) Liityin lukijaks, liitythän säkin mun :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)