lauantai 19. lokakuuta 2013

Neljäs päivä hampaiden vaalennusprosessissa

Neljäs päivä koitti. Tämähän olisi itseasiassa jo kuudes (jos oikein olen laskenut) mutta väsymyksen vuoksi en ensimmäisen päivän jälkeen tehnyt vaalennusta kahden päivän ajan. Eli kuten ohjeessa neuvottiin, 10 päivää, tai niin pitkään kuin haluttu vaaleusaste on saavutettu. En ihan täysin tätä ohjetta noudattanut. Käsitin että kyseessä olisi kuitenin peräjälkeiset päivät? Kuten kaikissa vaalennuksissa, myös tässä kehoitettiin kiinnittämään huomiota syömiinsä ruokiin ja juomiin, että jättää pois ne jotka tummentavat hampaita.

Haluan tunnustaa, etten ole täysin tätäkään ohjetta noudattanut, join mm.punaviiniä heti ensimmäisen vaalennuskerran jälkeisenä päivänä, joka värjää hyvinkin paljon hammasta. Lisäksi olen juonut kahvia yhden kupin päivittäin, joka on sekin aika huono juttu hampaan sävyn kannalta. :( Ounou, ei voi mitään. En ole koskaan pystynyt noudattamaan noita ohjeita, että jättäisi pois kaikki hammasta värjäävät ruoat sun muut.
...joskus olis ihan kiva meikata näihin kasvokuviin... :D

Tuossa alimmassa kuvassa näkyy sävy parhaiten, muut ovat ylivalottuneita hampaiden kohdalta...
En omista VIELÄKÄÄN!! sitä järkkäriä. Kaikki palkat on mennyt kodin laittoon, pyörään ja kaikkeen pieneen mitä olen itselleni ostanut. Yritän parhaani mukaan säästää ja hankkia sen kameran, toki siihen voi jokunen tovi vierähtää.

Olen ensimmäisen vaalennuskerran jälkeen vaalentanut vain ylähampaita. Jos katsotte alinta kuvaa, voittekin huomata, että alahampaat ovat vähän tummemman sävyiset. Että kyllä tämä toimii! Parasta tässä on se, ettei mönjä vihlo ikeniä. Olen kokeillut nuorempana kerran aiemmin vastaavanlaista kotivalkaisua ja silloin se aine kirveli ikeniin, mutta tämä ei tee sitä yhtään, ainakaan itselleni. :)

Aiempaan postaukseen kyseisen vaalennus projektin aloittamisesta pääset tästä.

Muistuttaisin vielä, että saat alennuskoodilla ILANA 10% alennuksen tilatessasi kyseisen start kitin Beconfidentin sivuilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)