keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Asunto-asioita ja uuden laiskanlinnan odottelua

Noniin, nyt on alkanut tapahtumaan! Jännittäviä aikoja ollaan eletty jo tovi, talouden tilanteen kannalta ainakin. Käytiin tänään pankissa kyselemässä, miten pitkälle ollaan heidän silmissä maksukykyisiä, jos haluttaisiin vaihtaa asuntoa, jolloinka joutuisimme luonnollisesti ottamaan hivenen lisää lainaa, kun mitään lottovoittajia ei tässä olla. Ja kuka on?
No, rahasta viis, lottovoittoa lähellä on olla terve-ainakin lähes. ;)

Oltiin tosiaan pankin silmissä ihan maksukykyisiä, vaikka itse olin melko varma, että he nauravat meidät pihalle heti kättelyssä. Asioilla on yleensä kuitenkin tapana järjestyä, johonkin suuntaan. Oli se suunta sitten toivottu tai ei.

Lätinät pois. Odottelen tässä juuri, että meille tuotaisiin 1,5hlön istuttava nojatuoli, jota olen himoinnut jo parisen vuotta ja vasta nyt raaskimme sen ostaa, kun tuli hyvään alennukseen. Kodin ykkösestä sai niitä puoleen hintaan tuossa vielä viime viikolla, en tiedä onko tajous enää voimassa, jos jotakuta kiinnostaa.

Aivan surkea kuva - kuten tässä blogissa kaikki - mutten parempaa löytänyt tähän hätään...

Eilen meillä kävi välittäjä, joka arvio asuntomme arvon hivenen korkeammaksi, kuin se joka ensimmäisenä täällä kävi. Nyt mietitään, että pistetäänkö asunto tässä muutaman kuukauden sisällä myyntiin, vai emme. Ennen joulua ei olla kuitenkaan muuttamassa tästä mihinkään. Oikotie.fi on vieläkin kovemmassa kulutuksessa tässä taloudessa jatkossa siis. :) Asuntojen katselu on niin koukuttavaa. Ollut jotain neljä vuotta jo rakas harrastukseni ja tulee varmaan olemaan pitkään. Se on sellaista haaveilua ja samalla siisteistä asunnoista voi ottaa vähän sisustusvinkkejä omaan asuntoon. Lisäksi eri alueiden kiinteistöjen hintojen vertailu on vaan niin koukuttavaa. Ehkä tässä pitäisikin hakea johonkin rahoitus alalle töihin kun noiden lukujen pyörittely on niin koukuttavaa, vaikka matematiikassa aivan käsi olenkin.
Olen jopa puoliksi vitsillä miettinyt kiinteistönvälittäjän ammattia, mutta enpä ole vielä moiseen hommaan lähtenyt, ja tuskimpa lähdenkään. Tai no, sitähän ei vaan koskaan voi tietää. :)

Huomenna olisi tarkoitus tehdä töiden jälkeen käsi-ja selkätreeni, tai käsi-ja rintatreeni. Selkäni on niin helposti kipeytyvää sorttia, otti osumaa jo tässä viime maanantaina jalkatreenistä kyykkyjä tehdessä, että ehkä tyydyn tekemään huomenna kädet ja rinnan ja selän vasta perjantaina, ettei se kuormitu liikaa. Selkä kuitenkin saa treeniä tuota varastotyötäkin tehdessä jonkin verran ja päivittäin töissä täytyy tarkkailla omaa työasentoaan, ettei nosta laatikoita huonossa asennossa selkä vääränä. Muuten on nopeasti tämä tyttö pitkällä saikulla, ellei pidä oikeaoppisia työasentoja mielessä.
Töistä puheen ollen, olen niin tyytyväinen kun meille tuli töihin sähköllä toimivat työpöydät, eli saan halutessani nostettua pöydän niin ylös, että pystyn työskentelemään päätteellä seisovilteen - ja mikä olisikaan parempaa! Monesti jos on joku lyhyt juttu koneella tehtävänä, siis joka ei veisi paljon aikaa, niin siihen tuoliin on niin helppo jäädä istumaan mukavuuden haluisena. Paljon tehokkaampaa on, kun tekee töitä seisovilteen. Ei tule turhia istumisia koneen ääressä. Tosin, meillä on sen verran hoppu töissä, ettei niitä "turhia istumisia" tule muutenkaan. :) Parempi vain, töissä pitääkin olla tekemistä, olen aina ollut sitä mieltä.

Nyt odottelemaan uuden löhötuolin saapumista, vaikka siinä ei varmaan koskaan edes tule istuttua, kun seisominenhan on vaan niin kertakaikkisen mukavaa!

Seisovaa illanjatkoa kaikille! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)