torstai 3. lokakuuta 2013

EyEnvy ripsiseerumin tuloksia

Pakko se on myöntää, toimiihan se!

Olin kyllä niin epäileväinen tämän suhteen, en todellakaan uskonut näiden toimivan.
Ainut miinuspuoli tässä on, että tämä kutittaa ripsien tyveä vähän, ainakin omalla kohdallani. Luulen että se pieni kutina johtuu siitä, kun ripsi kasvaa normaalia nopeammin/pidemmäksi, siis kiihdyttää sitä ripsen kasvuvauhtia. Katsokaa alta itse kuvat.
Niin, ei se kutina koko ajan ole. Lähinnä vain puoli tuntia seerumin laiton jälkeen. Välillä sitä ei ole ollenkaan.

He joilta on mennyt ohi mistä on kyse, edellisen aiheeseen liittyvän postauksen löydät painamalla tätä .

Varsinkin vasemmassa silmässäni on tuossa reunassa pitkiä ripsiä. Arvioisin omien ripsieni kasvaneen 1-2mm.

On kyllä tuossa oikeassakin silmässä muutamia pitkiä ripsiä. :)Tästä sivuprofiilista näkee parhaiten. Toiset ovat aika normaalin mittaisia, toiset taas tuollaisia tosi pitkiä. Ehkä en ole levittänyt tätä niin tasaisesti joka kohtaan? Olen kyllä parhaani mukaan yrittänyt, mutta läpinäkyvää nestettä on vaikea arvioida, missä sitä on ja missä ei.

Tässä siis ihan hyvä vaihtoehto heille, jotka eivät halua ripsienpidennyksiä laittaa. :)

12 kommenttia:

 1. Hei, mä aloitin tän käytön eilen, tänä aamuna oli silmäluomet kirkkaanpunaiset, laitoin siis yöksi, sekä alaluomelle ripsirajaan... Tuliko sulla mitään tälläisia oireita kutinan lisäksi. Uskaltaako tän käyttöä jatkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Henna, EN MISSÄÄN NIMESSÄ SUOSITTELE, että jatkat kyseisen tuotteen käyttöä. Pidemmän (parin kuukauden) käytön jälkeen huomasin itse, että oli alkanut tulemaan punainen jälki luomeen siihen kohtaan mihin levitin nestettä, mutta ei mitään kirkkaan punaista tullut, eikä kukaan muu huomannut sitä, kuin minä itse kun tarkkaan katsoin.

   Luulen että tuotteessa on joku ainesosa, joka on tehnyt sinulle allergisen reaktion ja joka reagoi myös minun ihoon pidemmällä käytöllä. Suosittelen ottamaan yhteyttä liikkeeseen, josta kyseisen tuotteen ostit ja kyselemään heiltä, onko muilta tullut vastaavia kommentteja. Ainakin he osaavat raportoida asiasta eteenpäin (tukkuun), josta tuote on haettu.

   Itse lopetin tuotteen käytön heti, kun huomasin sen haalean punaisen jäljen ripsirajassa, ajattelin että olen allergisoitunut jollekin tuotteen ainesosalle. Näköjään aika stydiä kamaa, täytyy itsekin raportoida tästä eteenpäin!
   Toivottavasti vastauksesta oli jotain apua...

   Poista
  2. oh no.... !! onko se jälki lähtenyt nyt pois ?

   Poista
  3. Juu se lähti heti kun lopetin sen käytön, varmaan päivässä, tai en oo ainaka kiinnittänyt mitään huomiota enää siihen, eli lähti varmasti aika nopeasti pois. :D
   Tuli siis molempiin yläluomiin minulla se...Alaluomiin ei tullut mitään jälkeä, mutta siihen laitoinkin tuota ainetta harvemmin, en niin säännöllisesti kuin yläripsiin. Yliripsissä huomasin myös kasvun parhaiten, kun taas alaripsissä en, varmasti juuri siksi kun en säännöllisesti käyttänyt.

   Poista
 2. Pakkausselosteessa sanotaankin että se saattaa tummentaa ihoa mutta mitä se tarkoittaakin sitä en tiedä ? Onhan se vähän niinkin ,että parissa kuukaudessa ripset palautuu takaisin siihen mistä lähtikin, eli kannattaako loppupelissä koko seerumin käyttö ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän on selvää, että palautuu normi pituus ripsissä ennalleen kun lopettaa tuotteen käytön, eihän mitkään tälläiset ole ikuisia. Ripsien luonnollinen vaihtuvuus on sen pari kuukautta, niin toki kun ripsi tippuu ja se ei vastaavanlaista seerumia saa kiihdyttämään karvan kasvua, oman ripsen pituus palautuu.

   No, kyllähän ihmiset meikkaavatkin, vaikka joutuvat meikkamaan joka päivä, joten missä ero? :) Kyllähän tämä on toisaalta vaihtoehto esim ripsipidennyksille, jos niitä ei jaksa käydä huollattamassa, tai on ripsiliimalle allerginen tms. Ja loppupeleissä ripsiseerumi tulee myös halvemmaksi, kuin ripsipidennykset.

   Poista
 3. summasummaarum ! gooletettuani ulkomaisia sivustoja ja käyttökokemuksista, voin todeta että tuo sivuvaikutus, punoitus ym on melkeinpä jokaisella ja menee ohitse ja siitä ei kannata panikoitua mutta pidempiaikaseen käyttöön ei varmastikaan suositella. Ehkä mä käytän tän putelin nyt loppuun jos ei mitää hirveitä tapahdu.ja palaan sitten takaisin normaaliin ja käytän kunnon ripsareita joilla saa hyviä lopputuloksia ilman seerumeitakin. ripsipidennykset olen todennut hankaliksi, en pidä siitä että kasvoja ei voi pestä normaalisti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuskimpa sinulta nyt ihan näkö on mihinkään lähdössä. En ole itse googletellut asiasta, niin en osaa sanoa kuin oman kokemukseni kautta...kuulostaa vain aika rajulta jos ihan punaiseksi on mennyt luomesi. :o Mutta, jatka jos vain uskallat. Itseäni alkoi arveluttamaan ja kun olen huono muistamaan asioita päivittäin/edes jokatoinen päivä muistettavaksi, niin ainakin nyt olen pari viikkoa ollut ilman, vaikka on jäljellä jotain puoli puteloa vielä minulla. :) voihan sen käyttää myöhemminkin.

   Ripsipidennyksissä on omat haasteensa, mutta sillä saa myös suhteellisen pienellä vaivalla aika näyttävää jälkeä aikaiseksi, mutta makunsa kullakin näiden suhteen! Eikai ole kauneuteen liittyvissä asioissa edes oikeaa ja väärää.

   Toi Lancomen doll eyes ripsari on ainakin pidentävä ja itse olen tykästynyt siihen. Olen siitäkin kirjoittanut postauksen, vink vink. ;)

   Poista
 4. Luulen että yöksi jos laittaa, se helpommin leviää luomella, ei sentää koko silmäluomi ollut punainen mutta mahtavat rinkulat kylläkin. Ensi yöksi en laita vaan aamulla vasta, katsotaan, jos tulee edelleen punoitusta, sitten lopetan, meni sitte rahat hukkaan mutta sitten otan kyllä maahantuojaan yhteyttä !

  VastaaPoista
 5. Hei,

  Oletko testannut tai kuullut Maylash-ripsiseerumista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Minna ja anteeksi kun tämä on jäänyt pitkäksi aikaa täysin huomiotta... En ole kokeillut enkä tunne ketään, joka olisi... Oletko jo itse kokeillut? Oliko se hyvä? :)

   Poista
 6. Olen käyttänyt tyytyväisenä RevitalLashia 3 vuotta, kallis mutta toimii. Ripset ovat pitkät ja hyvinvoivat. Ja aine kestää pitkään.

  VastaaPoista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)