lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kesäkuu

Aurinkoista kesäkuuta kaikille!


toivottaa Ilana ja Juicy

Eilen lähdin töistä puolituntia aiemmin, mitä oli tarkoitus, kun en malttanut enää kököttää sisällä, näin hienolla ilmalla. Suuntasin kotiin lenkittämään koirat, jonka jälkeen sovittiin treffit kavereiden kanssa meidän lähirannalle. Siellä tuli pötköteltyä siihen saakka, kun aurinko laski. Kävin toissapäivänä tosiaan uimassakin siellä, nyt en viitsinyt, kun oli liian "hienot" biksut uimistarkoitukseen. Käytin eilen ensimmäistä kertaa niitä Panos Emporion bikineitä, jotka joskus talvella teille täällä jo esittelinkin. Se alaosa on liian iso! Muuten ne ovat niin ihanat... Noh, onneksi oli vaihto alaosa mukana ja sain korjattua tilanteen. :)

Tänään olen menossa kiertelee kauppoja. Itse en niinkään välttämättä tarvitse tällä hetkellä mitään uutta, nyt on pikemminkin hakusessa miesten shortsit. Itseltäni puuttuu kyllä släbärit, mutta niiden löytäminen on jotenkin niin hankalaa... Ne niin harvoin istuu jalkaan kunnolla ja siten, ettei ne hierrä jostakin. Yhdet on kyllä kiikarissa, mutta kustannussyistä niidenkin hankkimista joudun vähän nyt venyttämään myöhemmäksi. Jakun kyllä tarvitsisin myöskin, mutta kun haluaisin sen olevan villaa/villasekoitetta, joten sekin on niin paljon arvokkaampi, että jää myös sen hankkiminen ehkä vähän syksymmälle. :D Ostan mielummin yhden hyvän, jota käytän sitten vuosia, kuin jonkun halppiksen, joka repsahtaa muodottomaksi muutaman käyttökerran jälkeen. En ole kuitenkaan vartaloltani muuttunut enään vuosiin mihinkään, joten uskon hyvin istuvan, laadukkaan jakun olevan hyvä sijoitus. Ostankin sellaisen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle.
Ajatuksissani onkin ollut mennä kiertelemään Stockmannille ja sovittelemaan erilaisia. Stockmannille siksi, että on hyviä kokemuksia aiemmista puvun hankintarkerroista, tosin miestenosastolta, mutta kuitenkin. Eiköhän siellä ole naistenosastolla ihan yhtä pätevät myyjät. Itselleni vaikuttaa yllättävänkin paljon, millaista palvelua olen saanut aiemmilla ostoskerroilla. 
Palaanko kauppaan enää uudestaan huonon palvelun jälkeen? Tuskimpa. Enkä ainakaan kolmannen kerran, jos tympeä palvelu toistuu pariin otteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)