lauantai 15. kesäkuuta 2013

Makean himon taltuttajat

Eilen illalla kaivoinkin Gymstickin jumppapallon esiin ja treenasin vatsoja - sen minkä jaksoin, vinot vatsalihakset unohdin tyystin, vaikka ne ovat ihan yhtä tärkeät, kuin suora vatsalihas. Yritän lähiaikoina saada aikaiseksi postauksen vatsatreenistä! Mutta en lupaa mitään ajankohtaa milloin sellainen tulisi.

Tänä aamuna koirat tuli herättämään kuudelta, olihan jo korka aika nousta lenkille! :D
Onneksi aurinko paistoi, sitä myötä herääminen ei ollut niin vaikeaa.
Ajattelin, että voisin tehdä viikon kuvapostauksen minun viikon päivittäisistä syömisistä, en tiedä kiinnostaako se ketään? Ainakin noilla treeni/ruokajutuilla on ollut eniten lukijoita näistä postauksistani, eli sen perusteella luulisisi kiinnostavan. :)

aamiainen: Alpro Soya marjajogurtti jossa seassa hamppuöljyä, hamppuproteiinia ja Lepicol-jauhetta. 
Twinings teetä, johon lisäsin tilkan sinistä maitoa.
D-vitamiinilisä.

Minulla on siis tavoite, että syön mahdollisimman vähän, tai en laisinkaan sokeria seuraavan parin viikon aikana. Maanantaina siis aloitin tämän, en vain ole täällä sitä jaksanut hehkuttaa, kun en tiennyt mitä tästä tulee. Yritän tässä samalla sokerin lisäksi minimoida kahvin ja hunajan ja muiden makeutteiden käytön. 
Toistaiseksi olen onnistunut hyvin. Olen antanut itselleni luvan, että jos ihan hirveä makean himo iskee, niin saan syödä päivässä max.3palaa tummaa suklaata, edellyttäen, että siinä suklaassa on vähintään 70% kaakaota. Ostin siis sitä viikko sitten levyllisen kotiin, jotta pärjään seuraavat viikot.

Tarkoitukseni oli aluksi olla kolme viikkoa, mutta ei tule onnistumaan, koska tuossa on juhannus välissä ja tiedän jo etukäteen, että silloin herkuttelen - ja paljon!

Tämä on nyt kolmas neljäs päivä ilman kahvia, maanantaina join yhden kupin. 
Suklaata olen syönyt 6 palaa, eli kahtena päivänä ollut herkutteluhimo töiden jälkeen. 

Lisäksi, jotta elämä ei olisi liian helppoa, lisäsin säännöllisen liikunnan tähän pariin viikkoon (vaikka sen pitäisi kuulua jokapäiväiseen elämään, mutta välillä tulee niitä hetkiä, kun ei vaan jaksa ja silloin on ehkä parempi jäädä kotiin, kuin itku silmässä lähteä vääntämään lenkkiä.)

Olen nyt käynyt puolentunnin juoksulenkillä (+10min alkulämmöt siihen päälle) kolme kertaa tällä viikolla, eilen illalla jaksoin runtata niitä vatsoja joten kuten, mutta ne vinot jäi tekemättä...ne voisin tehdä tänään, koska tiedän kokemuksesta, että huomenna vatsat on niin kipeät, ettei tule onnistumaan. Minulle tulee yleensä parin päivän päästä lihakset vasta kipeäksi lihaskuntotreeneistä. Esim jos eilen tein, on vatsat todennäköisesti vasta sunnuntaina oikeasti kipeät. 

Tämä on hyvä! Makean himoa hillitsee myös kuivatut marjat ja hedelmät.
Bongasin tälläisen cashew- ja karpalosekoituksen ja se lähti tietenkin välittömästi mukaani ja hyvä niin- tää on nimittäin minun uusi lempparisekoitus. Noi karpalot on niin hyviä!

Yritän myös saada aikaiseksi ostaa sen käsihihnan puhelimelleni, niin saisin lenkeistä vähän tietoa muistiin ja teille näytettäväksi. :) Katselinkin tuossa juuri netistä niitä, niin juuri se väri jonka haluaisin on myyty loppuun jokaisesta paikasta mitä katsoin... Saalistus jatkukoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)