sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Eilisen päivällinen / lohikalapuikot ja parsakaalia

Hejdå! Tässäpä teille osviittaa tämän päivän päivällisestä ja mitä illalla on tullut syötyä:

lauantain päivällinen

Päivälliseksi paiston lohipuikkoja (pakaste) ja höyrytin parsakaalia. Parsan päälle laiton ripauksen ruususuolaa antamaan makua.

Läkeroleja ja hunajaa.

Löysin pussihunajaa kaupasta! En oo nähny tälläistä aiemmin. Voi olla että on ollut jo iät ajat, mutta omaan silmään ei ole tämä vain osunut. Etsin jotain mahdollisimman käytännöllistä hunajapurkkia, missä ei tarvitse erikseen lusikkaa sen ottamiseen, eikä se saisi olla korkki alaspäin, koska jos korkki falskaa (kuten edellisessä hunajapurkissani) saattaa kaapin sisältä löytyä mukavan tahmainen yllätys. :D

Maistan ensimmäistä kertaa tätä laksitsi vanilja Dentsiä ja oli ihan hyvää. Ehkä vaatii pientä totuttelua aluksi. Hieman teennäinen maku, eli tästä ei kyllä ole tulossa mitään minun lempparia, mutta varmasti tulee toi purkki syötyä. Itseasiassa mieheni nappasi niitä tuossa muutamia suuhunsa äsken, että voi olla, että menee nämä Dentsit hänen kurkusta alas ennemmin kuin omasta, heh. Vaikka siis olivatkin syötäviä mielestäni.
Muistaakseni noi omenat oli hyviä, en oo syönyt noita aikoihin. Perus mintut menee minulle aina missä muodossa vain. Olen mintun hyvä ystävä. Ja perinteisten karkkien ja herkkujen. En liiemmin syty mistään suklaapopkorneista, salmiakkisuklaasta, tai esanssisista hedelmäkarkeista, esim. Angry birds karkit ovat mielestäni pahoja. Uutuuskarkit jää minun puolestani hyllyyn ja nappaan herkkuhetkiin mielummin Marianneja ja Bastogne keksejä. Mutta kuten eilen teille kerroin, osaltani näitä sokerin kuorruttamia herkkuhetkiä on tulossa aikaisintaan Juhannuksena. Sitä ennen paljon treenailua ja terveellistä ruokaa.

pssst: noita dentsejä ei kantsi napostella mielin määrin, koska ne saattavat tehdä laksatiivisia vaikutuksia! :D Pari ruoan jälkeen riittää.

 iltapala (+kuppi teetä maitotilkan kera)

Oon ihan tykästynyt syömään jäisiä mustaherukoita! En tykkää niistä sulatettuina, mutta jäisinä ne on hyviä.
Lisäksi niissä on hirveästi C-vitamiinia. Vitamiinit kannattaakin mielummin saada ravinnosta, kun purkista. Jos vain mahdollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)