sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

My tattoos

Ajattelin, etten esittele täällä sen enempää näitä tatuointejani, mutta pistin niistä jonkun näköiset kuvat kuitenkin, kun tuli pyyntö, että pitäisi esitellä ne. Täältä pesee:

Tuossa toi minun tekstitatuointi ja tuo uusi koru, jonka löysin pari vkoa sitten alennettuun hintaan.
Tämä tekstitatuointi ei aivan onnistunut, on lähtenyt heti leviämään vähän. Varmaan hakattiin liian syvälle. Kaukaa sitä ei kuitenkaan huomaa, kuten tästä kuvasta ei näe sitä...

Merihepo, alaosa haalistunut jonkun verran. Käyn värittämässä/väritän itse sitä vähän tummemmaksi vähän myöhemmin, kun se on kunnolla parantunut.

Uudet ihanat korkkarit<3 Love it! Kuvassa tummemman sävyiset, mitä ovat oikeasti.
Löytyi eilen ihan sattumalta. Olenkin haaveillut pinkeistä korkkareista jo jonkin aikaa, mutten ole löytänyt hyvin istuvia ja nyt kun sattui kohdalle, en voinut vastustaa kiusausta. Nämä pääsivätkin heti jalkaani ja hyvät ovat. :) Illalla kävin näiden kanssa ulkona ja ei tullut edes hiertymiä, vaikka kävin tanssimassakin pari biisiä.

Tässä sävy tulee paremmin esille, vaikka onkin ihan tärähtänyt kuva.
Minun pitää lähes aina laittaa puolipohjalliset, tai noi kantapääsilikonit kenkiin, jotta ne ei lonksu jalassa.
En muista olenko onnistunut koskaan löytämään minun jalkaani täydellisesti istuvia kenkiä.
Onneksi on näitä kaiken maailman vippaskonsteja, joilla saa kengistä hyvin istuvat, olisin muuten ihan pulassa!
Tamariksen kengät ovat muuten vähän leveälestisemmälle jalalle todella hyvät, istuu omaan jalkaani todella hyvin, eikä varpaat väänny ruttuun kengän kärjessä.

Vihreä levennyskorvis, eli blugi toiselta nimeltään.

Ajattelinkin tästä lähteä taas ulos, kun on jälleen kerran niin mahtava ilma. :) Onneksi tämä alkukesä on ollut näin hieno, olen ollut ihan fiiliksissä! Olin tuossa päivällä koirien kanssa pari tuntia ulkona ja nyt voisin mennä ilman niitä, on pienille tuolla ehkä hieman liian kuuma. Piti jatkuvasti etsiä paikka, jossa olisi lähellä varjo, johon koirat pääsevät pötköttämään. Niille maistui myös erittäin hyvin vesi. Cocon jouduin kastelemaan niskasta ja selästä, kun se läähätti niin paljon, että pelkäsin sen saavan jonkun lämpöhalvauksen. Onneksi se sitten rauhoittui ja alkoi tuulemaan hiukan, niin se viilensi kivasti koiria ja minua myös.

Keräsin muuten malkakollisen kieloja tänään aiemmin päivällä, kun tultiin kotiin päin koirien kanssa.
Nyt koko asunto tuoksuu kielolta. :) Kielot on hienoja kukkia. Jos keräätte niitä, muistakaa, että niiden varsia ei saa katkaista! Ne täytyy vetää hitaasti ylöspäin varresta kiinni pitämällä, jotta siihen kasvaa ensi vuonna uusi kukka. Jos ne varret katkaisee, siitä ei kasva enää uutta kukkaa.

Nyt sinne ulos ruskettumaan, Adios!

2 kommenttia:

 1. Anonyymi5/6/13 16:16

  Nyt siulta puuttuu enää kolibri-tatuointi. Lapsene olit kovin ihastunut kolibreihin :) -S-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se onkin ollut mielessä,mutten ole saanut aikaiseksi suunnitella sitä + en tiedä mihin sen ottaisin.

   Poista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)