keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Caffi kahvi-ja suklaapuoti Jumbossa

Suklaan suurena ystävänä kerron hiukan tämän liikkeen suklaa valikoimista.
Kahveja en ole liikkeestä koskaan ostanut ja jos totta puhutaan, en ymmärrä miksi.
Ehkä osa syy siihen on, että liike on hyvin pieni ja liikkeen ulkopuolella on vain kahden hengen istumapaikat - jotka ovat olleet aina varattuja, kun liikeessä käyn asioimassa. Liikkeen sisällä ei siis ole istumapaikkoja asiakkaille. Olen varmasti tämän johdosta automaattisesti päätynyt juomaan kahvini muualla, vaikka samanlaisia makuelämyksiä en varmasti siitä tutusta ja turvallisesta cafe lattesta en varmasti saa, mitä tämän liikkeen antimista olisi tarjota. Seuraavan kerran täällä asioidessani voisinkin ostaa kotiin jotain erilaista kahvia, jota ei tavan kaupasta saa. :) Kirjoittelen siitä sitten, kun olen päätynyt hankkimaan jotain kahvia täältä.

Suklaata olen sitä vastoin eksynyt ostamaan useamminkin. Kyseessä olevasta liikkeestä hankin viime jouluna joululahjasuklaatkin koko suvulle.

Liikkeestä löytyy niin luomua, kuin ei-luomua suklaata. Eri maailman kolkista lähtöisin olevista kaakaopavuista, erilaisilla mausteilla. Valikoima on poikkeuksellisen laaja, varsinkin lähimarketin suklaavalikoimaan nähden (vaikka perus ruokakauppaa ja tätä ei voi todellakaan verrata keskenään) ja koska Suomessa vastaavanlaisia liikkeitä ei kovin montaa ole, minuun iskee pieni epätoivo aina suklaita valikoidessa, kun tekisi mieli maistella kaikkea, mitä tarjolla on.

chocolate, chocolate, chocolate...


Kaffissa irtonaisina myydyt palasuklaat paketoidaan kauniisti.
Sopii vaikka lahjaksi.

Mukaan tarttui: Nougat, tummasuklaa pähkinöillä, valkosuklaa kuivatuilla karpaloilla ja kahvinmakuinen suklaa.
Liikkeessä on lasivitriini, jossa on laaja valikoima erilaisia suklaita.


Caffi puodissa on muuten hyvä asiakaspalvelu. Myyjät yleensä jaksavat hymyillä ja palvelu on suhteellisen ripeää, vaikka liike olisi ihan tupaten täynnä. Itseäni ei ole haitannut, vaikka muutama minuuttia jouluruuhkissa jouduinkin jonottelemaan, koska suklaita on kiva ihastella ja miettiä mitä itse ostaisi ja miltäköhän mikäkin maistuu. 

Suosittelen piipahtamaan liikkeessä ihan kokemuksen vuoksi, vaikka mitään ostoaikeita ei olisikaan. Sinne saa mennä ihan ihastelemaankin suklaita ja kahveja. Niin olen itsekin tehnyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)