keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Tänään suusta meni alas...

Olin heti aamusta reipas! Heräsin 3min. ennen kellon soittoa, jonka jälkeen pomppasin ykkösellä ylös ja koirat paskalenkille. Sen jälkeen naaman ja hampaiden pesu ja käppäilemään töihin.
Töiden jälkeen juoksin kotiin, jotta ei tarvinnut lähteä enää illalla juoksemaan, kun tiesin, etten olisi kuitenkaan jaksanut.

Tämä päivä oli muutenkin ihan täynnä taas kaikkea. Heti töistä kotiin päästyä käyttämään taas koirat lenkillä ja sen jälkeen suihkuun, olin jo ihan finaalissa. Rääkkäsin itseäni ihan huolella, juoksin yhdessä ylämäessä jostain pyöräilijästä ohi ja se sanoi: "aika noloa, kun juoksija tulee pyörästä ohi" ja siihen minä tietty vaan nauroin, sen minkä raskaan huohotuksen seasta sain naurulta kuulostamaan, kun se äijä taas tokaisi: "rautainen kunto sulla" ... ei ollut ihan sellainen fiilis itselläni kun pääsin kotiin. Olin juossut tuossa aurinkoisessa säässä koko matkan huppari päällä (ihan liikaa vaatetta) ja ei ollut mitään urheiluvaatteita, kun en jaksanut kantaa niitä töihin mukaan repussa, otin vain pienen muovipussin, missä oli eväät ja avaimet. Juoksuhousut ja lenkkarit oli, mutta koko yläosa perus puuvillan peittämää. Virhe!

Tästä opin ainakin sen, että voi olla välineurheilija, tai urheilija, jolla on asiaan kuuluva varustus, mutta joka nauttii liikunnasta enemmän oikean vaatetuksen ym myötä. Tänään en voinut omasta lenkistä sanoa ihan samaa.

Toisaalta, olisin voinut ihan hyvin kävellä, mutta koska tuntui paskalta, juoksin vielä vähän kovempaa. Semi masokisti, hah?

Hölkätessä kotiinpäin, kämmenien hikoillessa, liukas muovipussi kädessä ja puuvillahuppari päällä, mietin, ettei tässä ollut taas mitään järkeä. Olin ihan tulipunainen, kun pääsin kotiin ja se punoitus kesti jonkun kaksi tuntia lenkin jälkeen. Oli ihanaa käydä Alkossa ostamassa juhannusviinejä, naama niin punaisena, ettei minun naamaa erottanut sieltä punaviinien seasta. Myyjäkin taisi katsoa, että olin jo aloittanut jussin vähän normaalia aiemmin, heh.

Ei se mitään, tulipahan juostua.

Tämän näköistä settiä:


Aamiainen klo: 9.00 Karjalanpiirakka oivariinilla ja keitetty muna
Teetä

Lounas klo: 11.30 taas samaa soijarouhelasagnea (sitä on vielä huomisellekin :D )
Salaattia ja vettä

Kahvitauko, eli nykyisin teetauko. klo: 14.00 (en tajuu mite tää kuva tärähti näi pahasti.:D)Klo: 17.00 banaanilettuja, mustikoita ja turkkilaista jogurttia.

Koska nämä banaaniletut olivat niin hyviä, tein niitä tupla annoksen tänään, kun oli toi toinen osapuolikin syömässä näitä ensimmäistä kertaa. Hieman kuulemma epäilytti aluksi : banaanista lettuja ja turkkilaisen jogurtin kanssa - muka vielä hyvää?! No, olihan se. :) Kuulemma ei ollut viimeinen kerta, kun pääsen näitä tekemään. Nyt nämä pysyivät jo kasassa, kun olin kerran jo harjoitellut näiden kanssa. Lisäksi lisäsin munaa vähän enemmän, kuin viimeeksi.

Iltapala klo: 21.30

Tajusin juuri, että olen syönyt kyllä liian vähän tänään. Sitä kun tohottaa menemään koko ajan, niin ei aina muista edes syödä. Töissä ei ollut eväitä, niin en voinut teetauolla syödä mitään. Tai ainahan olisin voinut ostaa jotain ylihinnoiteltua patonkia, mutta ei kiitos. Olen sitten mielummin ilman. Tyhmyydestä saa kärsiä (viittaan siihen, kun unohdin eväitä kotiin...)

3 kommenttia:

 1. Se teetaukokuva ei tärähtäny vaa se on paljon pienempi ku ne muut :(

  P.S. Noi ruuat näyttää tos paremmalta ku livenä :D

  t. irtsa

  VastaaPoista
 2. Banaaniletut on ihan mahtava keksintö, lisään usein niihin vielä vähän suklaa protskujauhetta niin tulee vielä parempaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan älyttömän hyviä, oon ihan koukus noihin. ;D tänäänkin meinasin tehdä, mutta päädyin suklaakääretorttuun! ( ei ollut ainakaan terveellisempi vaihtoehto...)

   Poista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)