sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Messukirppiksen löydöt

Kävin tänään Messuhallilla, Suomen suurimmalla päiväkirppiksellä. En ollutkaan aikoihin käynyt kirpputorilla. Messukirppis järjestettiin siis tänään ensimmäistä kertaa. Yli 500 pöytäpaikkaa myytiin kuulemma hetkessä loppuun.
Onneksi lähdin, koska löysin muutama ihanaa juttua ja suht' ehdullisesti.

Riviera Maisonin vaasi. Muistaakseni 5e.

Pehmolelu koirille, 50senttiä
Muistivihko, 50senttiä
Pronssinen Kalevala sormus, oli omassa rasiassaan, 20e

tekonahkainen vyö, 1e 

Löytö <3

Paluumatkalla satoi vettä kaatamalla ja kastuin totaalisesti!

Kuin uitettu koira.

Mutta eihän sille voi kun nauraa!
Kikattelin yksinään tuolla kun ajelin pyörällä. Porukka varmaan ikkunoiden takana katseli, että siellä se kylähullu taas menee! :D

Kipaisin paluumatkalla myös ohimennen Stadiumissa, löysin sieltä urheiluliivit, treenikassin, hupparin ja villasukat. Esittelen ne teille myöhemmin. :) Noi liivit on ollu hakusessa jo tovin, onneks löysin ne nyt. On ollu ihan ****** käydä juoksemassa, kun ei ole ollut sopivan kokoisia liivejä. Niidenhän pitää olla siis juostessa varsinkin erittäin tukevat. Olen itse käyttänyt ennen ympärysmitalta 10cm liian isoja liivejä, eli täysin väärän kokoisia! Kävin mittauttamassa ja sovittelemassa alusvaateliikkeessä tuossa yksi päivä ja he mittasivat oikean mitan. Itse kun olen mittaillut, en ole tarpeeksi kireälle vetänyt mittanauhaa. Siksi olen käyttänyt ihan väärän kokoisia koko ikäni. No, oppia ikä kaikki!
Suosittelen kaikille mennä mittauttamaan alusvaateliikkeeseen oma ympärysmitta ja sovittelemaan myyjän suosittelemia liivejä. Heillä on silmää oikean koon löytämiseen ihan eri tavalla kun perus pulliaisella. Vaikka minäkin luulin aiemmin, että tiedän kokoni - enpä tiennyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)