lauantai 3. elokuuta 2013

EyEnvy ripsiseerumin testailua
Kävin eilen tukussa vähän ostoksilla ja mukaan tarttui kaikennäköistä tarpeellista krääsää. Ostin mm. sitä pituutta ripsiä, joita käytän asiakkaille eniten, uuden liiman, pinkin kynsigeelin, akryylinestettä, siveltimiä, hileitä, ripsiteippiä, itseruskettavaa, vartalokuorintaa ja paljon muuta. Mukaan tarttui myös ripsiseerumi, jonka ostoa olin harkinnut jo vuoden ja kuullut tästä pelkkää hyvää palautetta, mutten ole uskaltanut laittaa tätä vielä aiemmin omiin ripsiin. Pelkäsin, että siitä tulee jokin tauti tai että ripset lopettavat joskus kasvamisen tämän jälkeen tai jotain, mutta eihän niin varmaankaan käy? Ei ainakaan myyjän mukaan. Kyseisellä myyjällä oli varmasti kivaa, kun kyselin ja ostelin kaiken näköistä ja menin liikkeeseen sisälle 15minuuttia ennen kun se oli menossa kiinni ja lopulta minulla kesti siellä puoli tuntia, hehhe. :)

No, vuoden harkinnan jälkeen päädyin kuitenkin testaamaan tätä ripsiseerumia, jonka pitäisi siis pidentää omia ripsiä. Myyjän mukaan tämä yksi tuubi kestää  vähintään neljä kuukautta, mutta 6kk on lähempänä totuutta. Olen skeptinen, saa nähdä kestääkö!

Uskaltauduin äsken laittamaan sitä. Seerumi täytyy siis pistää meikittömälle iholle kerran päivässä, mieluiten aamulla koska kyynelkanavat ovat silloin aktiivisemmat kuin iltaisin. Iltaisinkin laitto kyllä onnistuu, mutta suositus on tosiaan aamulla. Se levitetään ripsien tyveen ja tätä voi käyttää myös alaripsiin.
Itse en henkilökohtaisesti halua niistä yhtään pidempiä, mitä omat alaripset jo ovat. Muuten alan näyttämään joltain nukelta, jos ne vielä kasvaa pituutta. :DVoi että näitä kännykällä otettuja kuvia. No ei voi mitään niin pitkään ennen kun on taas rahat kasassa kameraa varten. Voi nimittäin mennä aikaa, kun on ollut kaikkia pakollisia menoja niin paljon, että kameran osto on tosiaan ollut toissijaista. Ja se ulkomaanmatkakin vie siivun lompakosta, mutta talven aikana luulisi tilanteen taas rauhoittuvan kun alkaa treenit ja aikaa ei oikein sitten muuhun ihmeellisyyksiin ja shoppailuihin jää. Hui, talvi! Onneksi on vielä kesä ja saa nauttia tosta ihanasta ilmasta, joka nytkin ulkona on - ainakin täällä Vantaalla. Kävinkin äsken lenkkeilemässä koirien kanssa, alkaa olemaan ainakin tolle meidän pienemmälle karvakasalle vähän turhan kuuma, se vaan roikottaa kieltä ulkona ja läähättää. Yritänkin etsiä aina mahdollisimman varjoisia kohtia mistä kävellä, ettei noi mitään lämpöhalvausta saa.
Itse voisin ottaa nokan kohti luontoa ja mennä morjestaa aurinkoa. Vi ses!

Ps. Päivittelen ripsiseerumin toimivuudesta-tai toimimattomuudesta kunhan on vähän aikaa kulunut. Kuukauden päästä pitäisi muistaakseni alkaa tuloksia jo näkyä.

2 kommenttia:

 1. Moikka Ilana,

  Saitko tuloksia aikaan ko. tuotteella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. anteeksi, olen unohtanut vastata! Sain! Mutta myös silmäripsien rajaan minulle tuli punainen viiva, joka ei ole esteettisesti kovin kauniin näköinen. Lisäksi tämä seerumi sisältää lääkeainetta, jonka en usko olevan kovin hyväksi silmille, mutta eihän tätä ainetta suoraan silmiin saa pistääkään.. :D

   Poista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)