keskiviikko 28. elokuuta 2013

GHD deluxe metallic collection ja hiuspäivityksiä

Ostin pitkään haluamani suoristusraudan ja föönin Lappeenrannan Prisman Pää-Asiasta. Näitä vastaavia pakettaja on saatavana punaisena, hopeana ja kultaisena. En muista oliko vielä mustana. (Kultainen oli mielestäni ehdottomasti tyylikkäin. ;) ) Mutta oli heillä myynnissä GHD:n suoristusrautaa ilman fööniä myynnissä mustana kuitenkin. Hankkimaani pakettiin kuuluu siis itse rauta, fööni (joka on ihanan kevyt=ranne ei väsy) ja lämpösuojapussi, joka kestää raudan lämmön, vaikka sen laittaisi pussiin suoraan käytön jälkeen kuumana.

Joka tapauksessa, tämä on pitkän pohdinnan tulos ja koska kaikki edelliset ostamani suoristusraudat ovat olleet täysin susia, ajattelin pistää ranttaliksi ja hommata vihdoin sen hehkutetun GHD:n.

Lämpösuojapussi, suoristusrauta ja fööni

Miksi GHD?

GHD:n salaisuushan on se, että se pitää lämmön tasaisesa koko ajan, eikä suoristusraudan levyjen lämpö laske, kun raudat painaa yhteen hiusten ollessa levyjen välissä. Kaupan versioissahan näin yleensä käy, jonka vuoksi joutuu useita kertoja vetämään yhden osion, saaden siitä sileän.

GHS:ssä on vielä se hyvä puoli, että se ilmoittaa piippaamalla kun on valmis, eli ei tarvitse alkaa ihmettelemään onkohan valmis vai ei. Lisäksi rautojen lämpenemisaika kestää huomattavasti vähemmän, kuin minun edellisten suoristusrautojen, puhutaan siis reilusti alle puolesta minuutista.

Tässä suoristusraudassa on vielä poikittaissuunnassa liikkuvat raudat, jotka myötäilevät hiuksen mukaan, jolloinka ei jää niitä ikäviä "vekkejä" keskelle päätä, joita itselleni ainakin helposti jäi, kun yritin tehdä kiharoita edellisellä suoristusraudallani. Tästä raudasta ei niitäkään vekkejä niin helposti saa taiottua, jos ollenkaan. Täten kyseinen suoristusrauta on ihanteellinen kiharoiden ja muiden kampausten luomiseen.

Tää kultainen oli vaan niiiiin herkku! <3

Hiuskriisiä:

Kuten olen monesti kertonut, olen kasvattamassa edelleen oman väristä hiusta takaisin. Tämä on vaan välillä niin hanurista suoraan sanottuna. Oma tukka likaantuu niin paljon nopeammin, kuin käsitelty hius. Lisäksi toi väri. Olisi nyt edes vaikka ruskea, mutta joku maantienharmaan ja vaaleanruskean sekoitus? Ei tämä väri kyllä ole todellakaan niin paha, mitä sen muistin/kuvittelin olevan, mutta silti. 

Nyt kun kävin kampaamossa ostoksilla ja katselin niitä kauniita kutreja, iski itseeni kieltämättä kateus, vaikka en kateudesta pidäkään, enkä sitä miellä harjoittavani. Nyt myönnän, että tuli taas himo värjätä takaisin blondiksi. Serkkuni sanoikin, että hänellä oli sopivasti 15minuuttia aikaa, niin hän nopeasti napsaisi kuivat latvat minulta pois, enhän ollut astunut jalallanikaan vuoteen kampaajalle. :D Ehh...? Lisäksi ennen lähtöä, ajauduin jostain kumman syystä katselemaan värikarttoja ja oli jo aika lähellä, etten tänään soittanut serkulle ja sanonut että kuule, nyt pistetään se väri, tulen viikonloppuna käymään. :D Onneksi en vielä soittanut!

Look oli latvojen leikkuun jälkeen heti ihan erilainen, kun sai ne hapsottavat latvat tiputettua lattialle ja sitä kautta roskikseen. Ei tule ikävä! Kyllä taas kannatti. Voi luoja miten voi tulla niin hyvälle fiilikselle jostain 15minuutin omasta rentoutumisesta? Tässä kun olen juuri asiakkaille, ystäville ja tuttaville manannut miten suutarin lapsella ei ole kenkiä. Meinaan sitä, että itse teen niin paljon hoitoja muille, mutta en koskaan käy itse missään ottamassa itselleni vähän omaa aikaa ja rentoutumassa hoitoloissa, vaan teen itse itselleni kaiken. Tietysti säästän rahaa, kun teen itselleni kaiken mitä teen, jos edes jaksan tai kerkeän mitään tekemään, mutta eikös sitä sen vuoksi töissä käydä, että saisi vapaa-ajalla vähän otettua irti arjesta ja palkittua itsensä jollakin ihanalla hemmottelulla? Ei ainakaan allekirjoittaneella ole ollut pariin vuoteen kyseistä mahdollisuutta. :D Vaikka halut ovat sitä vastoin kovat. Olenkin miettinyt, että pitäisikö säästää X-summa ja käydä ottamassa kerralla itselleen hiusvärin, päähieronnan, jalkahoidon, vartalohoidon, karvojen poiston, ripsipidennykset ja kynnet. Siitä saisi ainakin hienon muuttumisleikin tehtyä tänne blogiin, jos niin päädyn joskus tekemään.

Tämä idea ei itse asiassa ole uusi. Idea on vanhempi, mitä tämä blogi on. Eli ajatus on muhinut päässäni vuosia, toteutus on vain jäänyt sivu suun. Mistä johtuu? Rahasta suurimmaksi osaksi. Toisaalta jos olen saanut säästettyä hieman, en ole raaskinut laittaa sitä rahaa itseeni, tai hoitoihin. Olen mieluummin sisustanut, tai shoppaillut. Toi jälkimmäinen on ihan yhtä turhaa, kuin hemmottelu hoidot. Ellei jopa turhempaa.

Nyt vain pää kylmänä (ja kivalla tyvärillä) kohti syksyä. Ehkä yritän tämän talven olla vielä näin, että antaa hiuspohjan hengähtää? Ainiin! Ostin muuten myös läjän hiustenhoito tuotteita, jotka todella antaa hiuspohjan rentoutua ja uusiutua. Syväpuhdistavan shampoon (vihertävät latvat saa kyytiä), päänahalle hyvää tekevän shampoo-hoitoaine-hiuspohjanhoitoaine setin ja sain vielä pari näytettä kaupan päälle. Esittelen ne teille tässä kun saan aikaiseksi. :) 

Öitä ja hauskaa illan jatkoa ihan jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)