perjantai 9. elokuuta 2013

LOMA! Mikä ihana tekosyy...

Tämä on kyllä nyt vähän sekava postaus ja kerron tässä kaikki mitä lähiaikoina on kiteytettynä tapahtunut ja päällimmäisenä on mielessä tämä: Olen kiireinen!
En ole kerennyt keskiviikkoisen Tallinnan reissun jälkeen koneen äärelle laisinkaan. Töissä on mennyt yli 8h joka päivä tällä viikolla ja vaikka olen suunnitellut seuraavia postauksia valmiiksi, en ole päässyt toteuttamaan niitä. Hommia riittää siis! Lisäksi asiakkaita on ollut lähiaikoina päivätöiden jälkeen enemmän kun aikoihin, joka on siis ihan positiivinen asia, mutta älkää ihmetelkö, jos on joitakin päiviä välissä, kun minusta ei kuulu.

Tämän illan ohjelmana meillä on vastaavanlainen:

Ystäväpariskunta tulee meille syömään, mieheni värkkääkin tuossa juuri ruokaa meille ja itse olen ripsien-ja kulmakarvojen värjäysprojektia tekemässä tässä blogipäivityksen lomassa. Pika päikkärit olisi myös syytä ottaa, on illat venähtäneet taas niin pitkiksi ja unta olen saanut useamman viikon ajan vähemmän, mitä olisi tarvinnut ja mihin olen tottunut.

Veljeni soitti minulle päivällä ja ilmoitti, että on tänään jo tulossa meille ja tuo ravut samalla. Isäni oli unohtanut laittaa merrat järveen vähän liian myöhään ja saalista tuli sieltä suunnalta vain 30kpl, mutta on sekin parempi kun ei mitään. Veljeni lähti ajamaan jollekin kalastaja tuttavallensa ja ostaa häneltä loput ravut, joten ainakin rapuja on riittävästi jokaiselle juhlaan osallistuvalle. Harmi vain, kun niin moni on sanonut aluksi tulevansa ja ilmoittanut tässä lähipäivinä, että tuleminen ei olekaan niin varmaa. Lisäksi osa ei ole vastannut kutsuun mitään. Ärsyttävää! Eivätkö ihmiset tajua minkä vaivan näemme ruokien ja kaiken muun eteen ja sitten feidataan viimehetkellä tai aletaan epäröimään voiko sitä tulla vai ei. Sekin ihmetyttää, kun niin moni on tulossa ihan eri aikoihin, että ei varmaan saada sellaista kunnon ruokailumeininkiä ylle isolla porukalla. Noh, toivotaan kuitenkin että osallistujilla on hauskaa ja ruoka ainakin riittää, kun ollaan varattu 10 rapua per osallistuja ja nyt jos moni jättää tulematta, niin ei lopu ravutkaan kesken. Lisäksi meillä on 2-3 alkupalaa ja ystäväni puolison tekemä juustokakku (jota odotan aivan innolla jo) ja jotain muuta pientä. Jos jaksan, niin teen huomenna vielä jonkun keiton, niin ei jää juhlaväki ainakaan nälkäiseksi täältä pois lähdettyä. :)

Tosiaan, siellä Tallinnassa oli kivaa ja hyvin meni reissu, pieniä kommervenkkejä lukuunottamatta, mutta eipä niistä sen enempää. Ainahan nyt reissun päällä jotain pientä ikävää tapahtuu, mutta aika kultaa muistot ja eipä anneta pikkuasioiden häiritä!

Nyt menen ottamaan pika torkut (jos saan unta ja toivottavasti saan kun olen aivan älyttömän väsynyt) ja sitten pitääkin jo pukea ja vieraat tulevat kylään. En ole kerennyt edes töiden jälkeen tänään siivota, mutta noh - jääköön kaikki siivoaminen siis huomiselle aamulle.

Niin ja yksi juttu vielä, lähdetään muuten ensi maanantaina Kroatiaan! Olen senkin unohtanut tulla kertomaan. Se meidän Sisilian reissu meni pieleen, kun ne matkat myytiin loppuun yksi päivä ennen, kun oltaisiin varattu se reissu. Mutta eipä haittaa yhtään että pääsen vihdoin Kroatiaan, johon olen myös nyt reilun vuoden jo halunnut mennä. :) Olen niin innoissani! Moneen vuoteen käynyt missään jos Eestiä ja Ruotsia ei lasketa. En tiedä yhtään missä yövytään siellä, ollaan lennot varattu, muttei hotellia. Enkä tiedä pääsenkö nettiin siellä miten, joten voi olla, että päivityksiä ei tule tässä ensi viikon sisällä yhtään kappaletta, mutta olkaa huoleti, palaan asiaan taas heti reissun jälkeen.

Heippa ja hauskaa viikonloppua kaikille! 

Kroatia Dubrovnik - sinne!!!

2 kommenttia:

 1. Ilana! Mä saan kohta jo vierotusoireita :D Nyt sieltä lomalta blogia päivittämään ;)

  -Elina

  p.s. Toivottavasti oli mahtava reissu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elina, en päässyt nettiin koko loman aikana kuin kerran (luin jäykkäkourisbakteerin itämisajasta) ja bloggeriin en päässyt kertaakaan, kun hotellin netti oli niin hidas. :( siksi pitkä tauko...

   Poista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)