sunnuntai 4. elokuuta 2013

Pinkit geelikynnet

Kerroinkin teille jo että kävin ostamassa lisää tarvikkeita toiminimeni töitä varten. Uutena tulokkaana myöskin pinkki kynsigeeli, jota pääsinkin heti testailemaan kaverille. Tuli kivan väriset, nyt haluaisin itselleni samanväriset, mutta kun ei millään jaksaisi alkaa väsäämään... Siinä kestää niin kauan, kun itselleen tekee, kun on vaan yksi käsi käytössä, kun toinen on uv-lampun alla. Blaah, ehkä se vaan täytyy jaksaa, alkaa nimittäin oma kynsiraja näkymään jo vähän törkeästi, kun minulla nämä kynnet kasvatat jotain ihan ennätysvauhtia, että kahden viikon välein pitäisi olla huoltoa tekemässä. Siinä syy miksi olen ollut itse vuoden ilman kynsiä ennen kun tein ne blingbling kynnet ( postaukseen tästä ). Ei vaan jaksa parin viikon välein olla huoltamassa. Ja liikkeissä maksaa niin paljon ja jälki ei ole aina kaikissa paikoissa ollut kovinkaan hyvää. Kerrankin minulta viilattiin kynsinauhat verille... Niin olen nähnyt järkevämpänä ratkaisuna tehdä kynnet itse, tai sitten olen ilman.



Harmi kun sattui juuri tekovaiheessa olemaan toi pinkki pyyhe, niin ei erotu toi pinkin värin räväkkyys tuota pyyhettä vasten niin hyvin. Oli nimittäin aika kirkkaan väriset. :) Oikein kesäiset.

Ja kesäiseltä näyttää taas tänäänkin ulkona. Saa kyllä olla iloinen, kun on ollut noin mahtava kesä! Tästä onkin monta vuotta aikaa kun on ollut näin paljon lämpöisiä ilmoja meitä vilukissoja hellimässä. Eipä ole haitannut pätkääkään. Eilenkin oli ihana käyttää myöhään illalla koirat lenkillä pelkät shortsit ja toppi päällä, eikä tullut kylmä. :) Aivan kun jossain reissussa, etelän lämmössä olisi ollut. Mutta ehei, ihan koti Suomessa.<3 Ainakin vielä toistaiseksi. Ollaan nimittäin katseltu niitä äkkilähtöjä, muttei olla vielä varattu mitään. Olisi ehkä jo korkea aika. Toisaalta vielä vähän halvempi hinta houkuttelisi, kun ne tippuu siinä viikkoa ennen reissua vielä alemmas, siis sikäli mikäli mitään paikkoja on edes enää mihinkään vapaana. Sehän voi olla, että ne kaikki on mennyt jo siihen mennessä. Vaikeaa! En osaa päättää varataanko nyt, vai odotetaanko vielä hetki ja luotetaan, että hinnat tippuu ja paikkoja on. Siinä voi sitten käydä niinkin, että jos liian pitkälle varausta venytetään, niin ei päästäkään lähtemään sinne minne haluttaisiin ja sehän se vasta olisi tympeää. Kyllä ketuttaisi. Noh, katsellaan mihin lopputulokseen matkan varaamisen suhteen päädytään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)