perjantai 30. elokuuta 2013

Ensimmäiset suoristusraudalla tehdyt kiharat

Noniin, nyt pääsin vihdoin netin ääreen. En ole eilen edes avannut konetta, kun olin niin työn tohinoissa koooooko päivän. Olin ensin yli 8h töissä ja sitten tulin toiminimen hommia tekemään vielä kotiin neljäksi tunniksi, hoh, olinpa ahkera! :)

Äsken kävimme kantamassa (tai siis mies, en minä, olin toki itse henkisenä tukena) naapureiden (ystävien) sohva pakuun, kun he muuttavat ja nyt syön wasabipähkinöitä (lemppareita) ja juon lonkeroa. :D Odotan tässä juuri että eräs ystäväpariskunta tulee kylään viettämään iltaa ja nyt kerkesin pikaisesti tämän bloginkin ääreen vihdoinkin. Eilen piti kirjoittaa rapujuhlista, mutta en todellakaan kerennyt. Enkä kerkeä kyllä nytkään, että sitä päivitystä saatte odottaa huomiseen, niitä kuvia on nimittäin jonkin verran sitten tulossa... :)

Tein muuten ensimmäistä kertaa tuolla GHD:n suoristusraudalla kiharoita ja onnistui tosi hyvin ja helposti, siis paljon paremmin kuin aikaisemmilla raudoilla, joita itselläni on ollut.
Tästä puheen ollen sain muuten tarkennetun infon noista raudoista, eli mustat GHD:n suoristusraudat ovat aina valikoimassa ja hinta Lappeenrannan Prisman PääAsiasta 159e. Voin vain todeta, että ovat tosiaan laadukkaimmat raudat, joita itselläni on koskaan ollut!Helppo meikki=ripsiväriä,CC-voide,aurinkopuuteria ja poskiin enemmän aurinkopuuteria,huulikiilto. Done!
Nopea ja ennen kaikkea ei vaadi mitään suurempia taitoja meikata.

Nyt joutuukin jo mennä viettämään iltaa rattoisaa kera ystävien. Hauskaa iltaa teillekin kaikille! ;)

3 kommenttia:

 1. NÄTTI SIE:) -Skuukkeli-

  VastaaPoista
 2. Ja ihana vaalea tukka on, minä en näe mitään maantienharmaata. :) Tulen marraskuun alussa luultavasti, mutta en tiedä millä aikataululla liikun sitten Jyväskylään, katsotaan (äiti siellä ikävöi). Olisi niin kivaa tulla vihdoin sinun omaan kotiisi kylään.

  Minulla on matkablogi myös, päivitysväli ei niin kiihkeä, mutta kauniita kuvia löytyy ainakin jos haluat katsella. :) Kaikkea hyvää tulevaan syksyyn teidän perheelle!
  Riikka

  http://merenportilla.blogspot.com

  VastaaPoista

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)